Ezzeddine, Abdallah

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Ezzeddine, Abdallah
Private companiesEating and Drinking Places • Ezzeddine, Abdallah

Contactgegevens Ezzeddine, Abdallah: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ezzeddine, Abdallah: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ezzeddine, Abdallah

Regio (region): Antwerp Flanders 2018 - BE, België

Adres (address): Quinten Matsijslei 34, België

Telefoon (phone): 0032477653656 0032477653656

Fax (fax): +32 (2) 939-57-64 +32 (2) 939-57-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ezzeddine, Abdallah: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ezzeddine, Abdallah"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ezzeddine, Abdallah"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ezzeddine, Abdallah, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ezzeddine, Abdallah. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ezzeddine, Abdallah, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ezzeddine, Abdallah. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ezzeddine, Abdallah
Products information Ezzeddine, Abdallah

BTW identificatienummer (tax): BE01489440917
Ondernemingsnummer: 4907012939
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ezzeddine, Abdallah zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ezzeddine, Abdallah
(Get full report from official database of BE for Ezzeddine, Abdallah)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ezzeddine, Abdallah
Addition kinds of activities for Ezzeddine, Abdallah

331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
28699912. Chloroform | Chloroform
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
50120102. Automobiles | Automobiles
51590202. paarden | Horses
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij Ezzeddine, Abdallah: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ezzeddine, Abdallah: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ezzeddine, Abdallah. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ezzeddine, Abdallah. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van Ezzeddine, Abdallah in sociale netwerken
Look for responds of Ezzeddine, Abdallah in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ezzeddine, Abdallah. Laat een reactie achter voor Ezzeddine, Abdallah. Ezzeddine, Abdallah bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ezzeddine, Abdallah. Leave a respond for Ezzeddine, Abdallah. Ezzeddine, Abdallah on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ezzeddine, Abdallah op de google maps. Adres en contacten Ezzeddine, Abdallah
Location of Ezzeddine, Abdallah on the google maps. Address and contacts of Ezzeddine, Abdallah

Andere gerelateerde bedrijven als come Ezzeddine, Abdallah Ezzeddine, Abdallah: Smolders H Expert | Mieke | Creon NV | Polfliet-Bryssinck NV | Private Company nv

Other related companies as Ezzeddine, Abdallah: Smolders H Expert | Mieke | Creon NV | Polfliet-Bryssinck NV | Private Company nv

Ezzeddine, Abdallah is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerp Flanders 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ezzeddine, Abdallah, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489440917. Het bedrijf Ezzeddine, Abdallah bevindt zich op het adres: Quinten Matsijslei 34. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ezzeddine, Abdallah zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ezzeddine, Abdallah is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ezzeddine, Abdallah is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ezzeddine, Abdallah, openstaande posities, locatie van Ezzeddine, Abdallah op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ezzeddine, Abdallah is a company, that was registered 1991 in Antwerp Flanders 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Ezzeddine, Abdallah, company assigned to the tax number BE01489440917. The company Ezzeddine, Abdallah is located at the address: Quinten Matsijslei 34. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ezzeddine, Abdallah were not found.
The main activity of Ezzeddine, Abdallah is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ezzeddine, Abdallah is not available. You also can look at reviews of Ezzeddine, Abdallah, open positions, location of Ezzeddine, Abdallah on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ezzeddine, Abdallah, Antwerp Flanders 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ezzeddine, Abdallah, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ezzeddine, Abdallah, Antwerp Flanders 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ezzeddine, Abdallah, employees, financial statistics.