Everpure

Contactgegevens Everpure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Everpure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Everpure

Regio (region): Heverlee, 3001 - BE, België

Adres (address): Geldenaaksebaan 478, België

Telefoon (phone): 32-16-401191 32-16-401191

Fax (fax): 32-16-402691 32-16-402691

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Everpure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Everpure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Everpure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Everpure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Everpure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Everpure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Everpure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Everpure
Products information Everpure

BTW identificatienummer (tax): BE07401733398
Ondernemingsnummer: 2564178466
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Everpure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Everpure
(Get full report from official database of BE for Everpure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Everpure
Addition kinds of activities for Everpure

5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing

Werken bij Everpure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Everpure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Everpure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Everpure. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van Everpure in sociale netwerken
Look for responds of Everpure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Everpure. Laat een reactie achter voor Everpure. Everpure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Everpure. Leave a respond for Everpure. Everpure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Everpure op de google maps. Adres en contacten Everpure
Location of Everpure on the google maps. Address and contacts of Everpure

Andere gerelateerde bedrijven als come Everpure Everpure: CARR HOIRELBEKE BVBA | Novotel Wavre | AD Immo | Beneflor | Gert Steegmans

Other related companies as Everpure: CARR HOIRELBEKE BVBA | Novotel Wavre | AD Immo | Beneflor | Gert Steegmans

Everpure is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Heverlee, 3001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Everpure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07401733398. Het bedrijf Everpure bevindt zich op het adres: Geldenaaksebaan 478. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Everpure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Everpure is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Everpure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Everpure, openstaande posities, locatie van Everpure op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Everpure is a company, that was registered 2008 in Heverlee, 3001 - BE region, Belgium. Full name of company is Everpure, company assigned to the tax number BE07401733398. The company Everpure is located at the address: Geldenaaksebaan 478. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Everpure were not found.
The main activity of Everpure is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Everpure is not available. You also can look at reviews of Everpure, open positions, location of Everpure on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Everpure, Heverlee, 3001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Everpure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Everpure, Heverlee, 3001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Everpure, employees, financial statistics.