Euroshareholders ASBL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Euroshareholders ASBL
Private companiesMiscellaneous Retail • Euroshareholders ASBL

Contactgegevens Euroshareholders ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euroshareholders ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euroshareholders ASBL

Regio (region): Bruxelles, 1000 - BE, België

Adres (address): Rue Du Lombard 76, België

Telefoon (phone): +32 (15) 439-63-83 +32 (15) 439-63-83

Fax (fax): 32.2.5143666 32.2.5143666

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euroshareholders ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euroshareholders ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euroshareholders ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euroshareholders ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euroshareholders ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euroshareholders ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euroshareholders ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euroshareholders ASBL
Products information Euroshareholders ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03122558593
Ondernemingsnummer: 3211273193
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Euroshareholders ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euroshareholders ASBL
(Get full report from official database of BE for Euroshareholders ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euroshareholders ASBL
Addition kinds of activities for Euroshareholders ASBL

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij Euroshareholders ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euroshareholders ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euroshareholders ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euroshareholders ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

Zoek naar antwoorden van Euroshareholders ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Euroshareholders ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euroshareholders ASBL. Laat een reactie achter voor Euroshareholders ASBL. Euroshareholders ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euroshareholders ASBL. Leave a respond for Euroshareholders ASBL. Euroshareholders ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euroshareholders ASBL op de google maps. Adres en contacten Euroshareholders ASBL
Location of Euroshareholders ASBL on the google maps. Address and contacts of Euroshareholders ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Euroshareholders ASBL Euroshareholders ASBL: Leen Bérénice | Films du Fleuve (Les) SPRL | Kapelhoeve | N.Y. DOORS-FRANCIS DEWITTE | AssurKonsult

Other related companies as Euroshareholders ASBL: Leen Bérénice | Films du Fleuve (Les) SPRL | Kapelhoeve | N.Y. DOORS-FRANCIS DEWITTE | AssurKonsult

Euroshareholders ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Euroshareholders ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03122558593. Het bedrijf Euroshareholders ASBL bevindt zich op het adres: Rue Du Lombard 76. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Euroshareholders ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euroshareholders ASBL is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euroshareholders ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euroshareholders ASBL, openstaande posities, locatie van Euroshareholders ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euroshareholders ASBL is a company, that was registered 2008 in Bruxelles, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Euroshareholders ASBL, company assigned to the tax number BE03122558593. The company Euroshareholders ASBL is located at the address: Rue Du Lombard 76. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Euroshareholders ASBL were not found.
The main activity of Euroshareholders ASBL is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Euroshareholders ASBL is not available. You also can look at reviews of Euroshareholders ASBL, open positions, location of Euroshareholders ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euroshareholders ASBL, Bruxelles, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euroshareholders ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euroshareholders ASBL, Bruxelles, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euroshareholders ASBL, employees, financial statistics.