European Internet Club, a.s.b.l

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • European Internet Club, a.s.b.l
Private companiesMiscellaneous Repair Services • European Internet Club, a.s.b.l

Contactgegevens European Internet Club, a.s.b.l: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Internet Club, a.s.b.l: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Internet Club, a.s.b.l

Regio (region): brussels 23 brussels 23 - BE, België

Adres (address): 108 postbox, België

Telefoon (phone): 0032 495 31 31 06 0032 495 31 31 06

Fax (fax): +32 (60) 179-98-20 +32 (60) 179-98-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Internet Club, a.s.b.l: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Internet Club, a.s.b.l"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Internet Club, a.s.b.l"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Internet Club, a.s.b.l, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Internet Club, a.s.b.l. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Internet Club, a.s.b.l, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Internet Club, a.s.b.l. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Internet Club, a.s.b.l
Products information European Internet Club, a.s.b.l

BTW identificatienummer (tax): BE05322021484
Ondernemingsnummer: 2044525146
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in European Internet Club, a.s.b.l zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Internet Club, a.s.b.l
(Get full report from official database of BE for European Internet Club, a.s.b.l)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Internet Club, a.s.b.l
Addition kinds of activities for European Internet Club, a.s.b.l

635100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
47310000. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement

Werken bij European Internet Club, a.s.b.l: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Internet Club, a.s.b.l: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Internet Club, a.s.b.l. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Internet Club, a.s.b.l. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van European Internet Club, a.s.b.l in sociale netwerken
Look for responds of European Internet Club, a.s.b.l in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Internet Club, a.s.b.l. Laat een reactie achter voor European Internet Club, a.s.b.l. European Internet Club, a.s.b.l bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Internet Club, a.s.b.l. Leave a respond for European Internet Club, a.s.b.l. European Internet Club, a.s.b.l on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Internet Club, a.s.b.l op de google maps. Adres en contacten European Internet Club, a.s.b.l
Location of European Internet Club, a.s.b.l on the google maps. Address and contacts of European Internet Club, a.s.b.l

Andere gerelateerde bedrijven als come European Internet Club, a.s.b.l European Internet Club, a.s.b.l: Alex Farrell | Andre Rouyer | Bartholomeus,Axelle | British Swiss Corp. Cons | Management Resultants i.o.

Other related companies as European Internet Club, a.s.b.l: Alex Farrell | Andre Rouyer | Bartholomeus,Axelle | British Swiss Corp. Cons | Management Resultants i.o.

European Internet Club, a.s.b.l is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio brussels 23 brussels 23 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is European Internet Club, a.s.b.l, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05322021484. Het bedrijf European Internet Club, a.s.b.l bevindt zich op het adres: 108 postbox. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 457,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in European Internet Club, a.s.b.l zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Internet Club, a.s.b.l is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Internet Club, a.s.b.l is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Internet Club, a.s.b.l, openstaande posities, locatie van European Internet Club, a.s.b.l op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

European Internet Club, a.s.b.l is a company, that was registered 1996 in brussels 23 brussels 23 - BE region, Belgium. Full name of company is European Internet Club, a.s.b.l, company assigned to the tax number BE05322021484. The company European Internet Club, a.s.b.l is located at the address: 108 postbox. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 457,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in European Internet Club, a.s.b.l were not found.
The main activity of European Internet Club, a.s.b.l is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of European Internet Club, a.s.b.l is not available. You also can look at reviews of European Internet Club, a.s.b.l, open positions, location of European Internet Club, a.s.b.l on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Internet Club, a.s.b.l, brussels 23 brussels 23 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Internet Club, a.s.b.l, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Internet Club, a.s.b.l, brussels 23 brussels 23 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Internet Club, a.s.b.l, employees, financial statistics.