Franck J. Zschau

Contactgegevens Franck J. Zschau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Franck J. Zschau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Franck J. Zschau

Regio (region): Huizingen Huizingen 1654 - BE, België

Adres (address): 12 Kortestraat, België

Telefoon (phone): 32-2-361-75-07 32-2-361-75-07

Fax (fax): +32 (59) 866-86-20 +32 (59) 866-86-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Franck J. Zschau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Franck J. Zschau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Franck J. Zschau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Franck J. Zschau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Franck J. Zschau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Franck J. Zschau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Franck J. Zschau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Franck J. Zschau
Products information Franck J. Zschau

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Franck J. Zschau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Franck J. Zschau
(Get full report from official database of BE for Franck J. Zschau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Franck J. Zschau
Addition kinds of activities for Franck J. Zschau

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay

Werken bij Franck J. Zschau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Franck J. Zschau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Franck J. Zschau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Franck J. Zschau. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van Franck J. Zschau in sociale netwerken
Look for responds of Franck J. Zschau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Franck J. Zschau. Laat een reactie achter voor Franck J. Zschau. Franck J. Zschau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Franck J. Zschau. Leave a respond for Franck J. Zschau. Franck J. Zschau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Franck J. Zschau op de google maps. Adres en contacten Franck J. Zschau
Location of Franck J. Zschau on the google maps. Address and contacts of Franck J. Zschau

Andere gerelateerde bedrijven als come Franck J. Zschau Franck J. Zschau: Lemento NV | DE KLEINE ACADEMIE VZW | JOHANNA ESTHETIQUE | Street Tattoos, | soft ltd

Other related companies as Franck J. Zschau: Lemento NV | DE KLEINE ACADEMIE VZW | JOHANNA ESTHETIQUE | Street Tattoos, | soft ltd

Franck J. Zschau is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Huizingen Huizingen 1654 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Franck J. Zschau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Franck J. Zschau bevindt zich op het adres: 12 Kortestraat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Franck J. Zschau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Franck J. Zschau is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Franck J. Zschau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Franck J. Zschau, openstaande posities, locatie van Franck J. Zschau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Franck J. Zschau is a company, that was registered 2014 in Huizingen Huizingen 1654 - BE region, Belgium. Full name of company is Franck J. Zschau, company assigned to the tax number BE09378723144. The company Franck J. Zschau is located at the address: 12 Kortestraat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Franck J. Zschau were not found.
The main activity of Franck J. Zschau is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Franck J. Zschau is not available. You also can look at reviews of Franck J. Zschau, open positions, location of Franck J. Zschau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Franck J. Zschau, Huizingen Huizingen 1654 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Franck J. Zschau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Franck J. Zschau, Huizingen Huizingen 1654 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Franck J. Zschau, employees, financial statistics.