GITP België BV

Contactgegevens GITP België BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GITP België BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GITP België BV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 220,2018, België

Telefoon (phone): 03 235 56 10 03 235 56 10

Fax (fax): 03 235 20 37 03 235 20 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GITP België BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GITP België BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GITP België BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GITP België BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GITP België BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GITP België BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GITP België BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GITP België BV
Products information GITP België BV

BTW identificatienummer (tax): BE01719879150
Ondernemingsnummer: 4345336914
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GITP België BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GITP België BV
(Get full report from official database of BE for GITP België BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GITP België BV
Addition kinds of activities for GITP België BV

17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
24999909. Korenmaatregelen, hout | Grain measures, wood
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service
75420000. wasstraten | Carwashes
83220603. Multi-service centrum | Multi-service center

Werken bij GITP België BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GITP België BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GITP België BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GITP België BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van GITP België BV in sociale netwerken
Look for responds of GITP België BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GITP België BV. Laat een reactie achter voor GITP België BV. GITP België BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GITP België BV. Leave a respond for GITP België BV. GITP België BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GITP België BV op de google maps. Adres en contacten GITP België BV
Location of GITP België BV on the google maps. Address and contacts of GITP België BV

Andere gerelateerde bedrijven als come GITP België BV GITP België BV: Peter Monbailleu BVBA | BLYDHOVE KINDERDAGVERBLIJF VZW | Jose Mangano Grafrica | No Fronteers | Stassen

Other related companies as GITP België BV: Peter Monbailleu BVBA | BLYDHOVE KINDERDAGVERBLIJF VZW | Jose Mangano Grafrica | No Fronteers | Stassen

GITP België BV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is GITP België BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01719879150. Het bedrijf GITP België BV bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 220,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GITP België BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GITP België BV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GITP België BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GITP België BV, openstaande posities, locatie van GITP België BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GITP België BV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is GITP België BV, company assigned to the tax number BE01719879150. The company GITP België BV is located at the address: Plantin en Moretuslei 220,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GITP België BV were not found.
The main activity of GITP België BV is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GITP België BV is not available. You also can look at reviews of GITP België BV, open positions, location of GITP België BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GITP België BV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GITP België BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GITP België BV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GITP België BV, employees, financial statistics.