FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON

Contactgegevens FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON

Regio (region): NIVELLES, BE 1400 - BE, België

Adres (address): MR CLAUDE THAYSE - ALLEE FONDS AVAUX - 16 - 1400 N, België

Telefoon (phone): 32 67 21 56 08 32 67 21 56 08

Fax (fax): +32 (53) 330-71-59 +32 (53) 330-71-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON
Products information FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON

BTW identificatienummer (tax): BE02225799560
Ondernemingsnummer: 8615173339
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON
(Get full report from official database of BE for FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON
Addition kinds of activities for FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON

2387. Kleding riemen | Apparel belts
5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
38429918. Sponzen, chirurgisch | Sponges, surgical
51491001. Honing | Honey
51599905. hops | Hops
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation

Werken bij FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON in sociale netwerken
Look for responds of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. Laat een reactie achter voor FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. Leave a respond for FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON. FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON op de google maps. Adres en contacten FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON
Location of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON on the google maps. Address and contacts of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON

Andere gerelateerde bedrijven als come FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: LEFEVRE INTERIEUR NV | Bas & Schoonejans | Autophone Center no 1 | Van Laere VPE N.V. | HUYS NV

Other related companies as FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON: LEFEVRE INTERIEUR NV | Bas & Schoonejans | Autophone Center no 1 | Van Laere VPE N.V. | HUYS NV

FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio NIVELLES, BE 1400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02225799560. Het bedrijf FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON bevindt zich op het adres: MR CLAUDE THAYSE - ALLEE FONDS AVAUX - 16 - 1400 N. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, openstaande posities, locatie van FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is a company, that was registered 1993 in NIVELLES, BE 1400 - BE region, Belgium. Full name of company is FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, company assigned to the tax number BE02225799560. The company FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is located at the address: MR CLAUDE THAYSE - ALLEE FONDS AVAUX - 16 - 1400 N. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON were not found.
The main activity of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON is not available. You also can look at reviews of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, open positions, location of FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, NIVELLES, BE 1400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, NIVELLES, BE 1400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEDERATION PRL DU BRABANT WALLON, employees, financial statistics.