FAST FOOD SPRL

Contactgegevens FAST FOOD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAST FOOD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAST FOOD SPRL

Regio (region): Namur, 5000 - BE, België

Adres (address): Rue Du Pont 8, België

Telefoon (phone): 32.81.220795 32.81.220795

Fax (fax): 32.81.228843 32.81.228843

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAST FOOD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAST FOOD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAST FOOD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAST FOOD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAST FOOD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAST FOOD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAST FOOD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAST FOOD SPRL
Products information FAST FOOD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03086029052
Ondernemingsnummer: 6904602050
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in FAST FOOD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAST FOOD SPRL
(Get full report from official database of BE for FAST FOOD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAST FOOD SPRL
Addition kinds of activities for FAST FOOD SPRL

20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
82210102. Universiteit | University

Werken bij FAST FOOD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAST FOOD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAST FOOD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAST FOOD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van FAST FOOD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FAST FOOD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAST FOOD SPRL. Laat een reactie achter voor FAST FOOD SPRL. FAST FOOD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAST FOOD SPRL. Leave a respond for FAST FOOD SPRL. FAST FOOD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAST FOOD SPRL op de google maps. Adres en contacten FAST FOOD SPRL
Location of FAST FOOD SPRL on the google maps. Address and contacts of FAST FOOD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FAST FOOD SPRL FAST FOOD SPRL: Phot'Hauwel | Kimar | Avis | Vinck Interieur BVBA | Loyens, Kristof

Other related companies as FAST FOOD SPRL: Phot'Hauwel | Kimar | Avis | Vinck Interieur BVBA | Loyens, Kristof

FAST FOOD SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Namur, 5000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is FAST FOOD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03086029052. Het bedrijf FAST FOOD SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Pont 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FAST FOOD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FAST FOOD SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAST FOOD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAST FOOD SPRL, openstaande posities, locatie van FAST FOOD SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FAST FOOD SPRL is a company, that was registered 1999 in Namur, 5000 - BE region, Belgium. Full name of company is FAST FOOD SPRL, company assigned to the tax number BE03086029052. The company FAST FOOD SPRL is located at the address: Rue Du Pont 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FAST FOOD SPRL were not found.
The main activity of FAST FOOD SPRL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FAST FOOD SPRL is not available. You also can look at reviews of FAST FOOD SPRL, open positions, location of FAST FOOD SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAST FOOD SPRL, Namur, 5000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAST FOOD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAST FOOD SPRL, Namur, 5000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAST FOOD SPRL, employees, financial statistics.