Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea
Private companiesPaper and Allied Products • Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea

Contactgegevens Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea

Regio (region): Zaventem, 1932 - BE, België

Adres (address): Lozenberg, 22, België

Telefoon (phone): 32 2 717 18 02 32 2 717 18 02

Fax (fax): 32 2 717 17 77 32 2 717 17 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea
Products information Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea

BTW identificatienummer (tax): BE07541534423
Ondernemingsnummer: 3113769531
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea
(Get full report from official database of BE for Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea
Addition kinds of activities for Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
22110802. Boter doekjes | Butter cloths
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea in sociale netwerken
Look for responds of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Laat een reactie achter voor Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Leave a respond for Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea. Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea op de google maps. Adres en contacten Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea
Location of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea on the google maps. Address and contacts of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea

Andere gerelateerde bedrijven als come Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: Flémalle Equipement Div de Verachtert | Lindebrings D | Dauby S.P.R.L. | Koopjeskrant NV | Schokkele

Other related companies as Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea: Flémalle Equipement Div de Verachtert | Lindebrings D | Dauby S.P.R.L. | Koopjeskrant NV | Schokkele

Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Zaventem, 1932 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07541534423. Het bedrijf Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea bevindt zich op het adres: Lozenberg, 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, openstaande posities, locatie van Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is a company, that was registered 1986 in Zaventem, 1932 - BE region, Belgium. Full name of company is Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, company assigned to the tax number BE07541534423. The company Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is located at the address: Lozenberg, 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea were not found.
The main activity of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea is not available. You also can look at reviews of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, open positions, location of Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, Zaventem, 1932 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, Zaventem, 1932 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euronet Internet sa/nv Sucre asbl Europea, employees, financial statistics.