Ets. Danneels

Contactgegevens Ets. Danneels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets. Danneels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets. Danneels

Regio (region): Ecaussines Hainaut 7190 - BE, België

Adres (address): Rue E. Vandervelde 77a, België

Telefoon (phone): +32 67 44 45 78 +32 67 44 45 78

Fax (fax): +32 (16) 549-83-67 +32 (16) 549-83-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets. Danneels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets. Danneels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets. Danneels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets. Danneels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets. Danneels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets. Danneels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets. Danneels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets. Danneels
Products information Ets. Danneels

BTW identificatienummer (tax): BE03313995361
Ondernemingsnummer: 1382324218
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ets. Danneels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets. Danneels
(Get full report from official database of BE for Ets. Danneels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets. Danneels
Addition kinds of activities for Ets. Danneels

175299. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij Ets. Danneels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets. Danneels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets. Danneels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets. Danneels. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

Zoek naar antwoorden van Ets. Danneels in sociale netwerken
Look for responds of Ets. Danneels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets. Danneels. Laat een reactie achter voor Ets. Danneels. Ets. Danneels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets. Danneels. Leave a respond for Ets. Danneels. Ets. Danneels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets. Danneels op de google maps. Adres en contacten Ets. Danneels
Location of Ets. Danneels on the google maps. Address and contacts of Ets. Danneels

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets. Danneels Ets. Danneels: Vlaams Theater Instituut VZW | Vercauteren T | De Jager NV | Cerdi B.V.B.A. | ECA N.V.

Other related companies as Ets. Danneels: Vlaams Theater Instituut VZW | Vercauteren T | De Jager NV | Cerdi B.V.B.A. | ECA N.V.

Ets. Danneels is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ecaussines Hainaut 7190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets. Danneels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03313995361. Het bedrijf Ets. Danneels bevindt zich op het adres: Rue E. Vandervelde 77a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ets. Danneels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ets. Danneels is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets. Danneels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets. Danneels, openstaande posities, locatie van Ets. Danneels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets. Danneels is a company, that was registered 2006 in Ecaussines Hainaut 7190 - BE region, Belgium. Full name of company is Ets. Danneels, company assigned to the tax number BE03313995361. The company Ets. Danneels is located at the address: Rue E. Vandervelde 77a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ets. Danneels were not found.
The main activity of Ets. Danneels is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets. Danneels is not available. You also can look at reviews of Ets. Danneels, open positions, location of Ets. Danneels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets. Danneels, Ecaussines Hainaut 7190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets. Danneels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets. Danneels, Ecaussines Hainaut 7190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets. Danneels, employees, financial statistics.