Ets Wyns

Contactgegevens Ets Wyns: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets Wyns: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets Wyns

Regio (region): 1620 - BE - BELGIUM, België

Adres (address): 17 Grand Route - Drogenbos, België

Telefoon (phone): +322331489 +322331489

Fax (fax): +322376224 +322376224

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets Wyns: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets Wyns"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets Wyns"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets Wyns, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets Wyns. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets Wyns, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets Wyns. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets Wyns
Products information Ets Wyns

BTW identificatienummer (tax): BE01200775146
Ondernemingsnummer: 6618957519
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ets Wyns zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets Wyns
(Get full report from official database of BE for Ets Wyns)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets Wyns
Addition kinds of activities for Ets Wyns

278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
22210701. failles | Failles
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
83610000. Woonzorg | Residential care
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church

Werken bij Ets Wyns: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets Wyns: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets Wyns. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets Wyns. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Ets Wyns in sociale netwerken
Look for responds of Ets Wyns in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets Wyns. Laat een reactie achter voor Ets Wyns. Ets Wyns bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets Wyns. Leave a respond for Ets Wyns. Ets Wyns on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets Wyns op de google maps. Adres en contacten Ets Wyns
Location of Ets Wyns on the google maps. Address and contacts of Ets Wyns

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets Wyns Ets Wyns: Kempa Keukendeuren NV | M.D.R. Translations SPRL | OMNILABO NV | Incafin NV | VERSCHUEREN, LAURENT

Other related companies as Ets Wyns: Kempa Keukendeuren NV | M.D.R. Translations SPRL | OMNILABO NV | Incafin NV | VERSCHUEREN, LAURENT

Ets Wyns is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio 1620 - BE - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets Wyns, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01200775146. Het bedrijf Ets Wyns bevindt zich op het adres: 17 Grand Route - Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ets Wyns zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ets Wyns is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets Wyns is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets Wyns, openstaande posities, locatie van Ets Wyns op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets Wyns is a company, that was registered 2014 in 1620 - BE - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Ets Wyns, company assigned to the tax number BE01200775146. The company Ets Wyns is located at the address: 17 Grand Route - Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ets Wyns were not found.
The main activity of Ets Wyns is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets Wyns is not available. You also can look at reviews of Ets Wyns, open positions, location of Ets Wyns on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets Wyns, 1620 - BE - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets Wyns, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets Wyns, 1620 - BE - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets Wyns, employees, financial statistics.