Etn. P. Muylle nv

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Etn. P. Muylle nv
Private companiesMotion Pictures • Etn. P. Muylle nv

Contactgegevens Etn. P. Muylle nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etn. P. Muylle nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etn. P. Muylle nv

Regio (region): Brugge 8000 - BE, België

Adres (address): Dijver 4, België

Telefoon (phone): +32 50 33 22 23 +32 50 33 22 23

Fax (fax): +32 (12) 611-71-93 +32 (12) 611-71-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etn. P. Muylle nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etn. P. Muylle nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etn. P. Muylle nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etn. P. Muylle nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etn. P. Muylle nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etn. P. Muylle nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etn. P. Muylle nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etn. P. Muylle nv
Products information Etn. P. Muylle nv

BTW identificatienummer (tax): BE02277435302
Ondernemingsnummer: 6236633300
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Etn. P. Muylle nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etn. P. Muylle nv
(Get full report from official database of BE for Etn. P. Muylle nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etn. P. Muylle nv
Addition kinds of activities for Etn. P. Muylle nv

821103. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
35999917. Swage blokken | Swage blocks
36919900. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec

Werken bij Etn. P. Muylle nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etn. P. Muylle nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etn. P. Muylle nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etn. P. Muylle nv. Looking for open vacancies in other companies

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van Etn. P. Muylle nv in sociale netwerken
Look for responds of Etn. P. Muylle nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etn. P. Muylle nv. Laat een reactie achter voor Etn. P. Muylle nv. Etn. P. Muylle nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etn. P. Muylle nv. Leave a respond for Etn. P. Muylle nv. Etn. P. Muylle nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etn. P. Muylle nv op de google maps. Adres en contacten Etn. P. Muylle nv
Location of Etn. P. Muylle nv on the google maps. Address and contacts of Etn. P. Muylle nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Etn. P. Muylle nv Etn. P. Muylle nv: Keysers BVBA | Van Calster Lettering BVBA | Peeters-Van Herck BVBA | Bonne Trading | AB-Tech S.A.

Other related companies as Etn. P. Muylle nv: Keysers BVBA | Van Calster Lettering BVBA | Peeters-Van Herck BVBA | Bonne Trading | AB-Tech S.A.

Etn. P. Muylle nv is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brugge 8000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Etn. P. Muylle nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02277435302. Het bedrijf Etn. P. Muylle nv bevindt zich op het adres: Dijver 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Etn. P. Muylle nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etn. P. Muylle nv is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etn. P. Muylle nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etn. P. Muylle nv, openstaande posities, locatie van Etn. P. Muylle nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etn. P. Muylle nv is a company, that was registered 2012 in Brugge 8000 - BE region, Belgium. Full name of company is Etn. P. Muylle nv, company assigned to the tax number BE02277435302. The company Etn. P. Muylle nv is located at the address: Dijver 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Etn. P. Muylle nv were not found.
The main activity of Etn. P. Muylle nv is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Etn. P. Muylle nv is not available. You also can look at reviews of Etn. P. Muylle nv, open positions, location of Etn. P. Muylle nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etn. P. Muylle nv, Brugge 8000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etn. P. Muylle nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etn. P. Muylle nv, Brugge 8000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etn. P. Muylle nv, employees, financial statistics.