Vanden Hende BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Vanden Hende BVBA
Private companiesCoal Mining • Vanden Hende BVBA

Contactgegevens Vanden Hende BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanden Hende BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanden Hende BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Einde Were 274 Bus 278,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 13 67 09 225 13 67

Fax (fax): 09 233 05 89 09 233 05 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanden Hende BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanden Hende BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanden Hende BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanden Hende BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanden Hende BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanden Hende BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanden Hende BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanden Hende BVBA
Products information Vanden Hende BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01166442871
Ondernemingsnummer: 7721710205
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vanden Hende BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanden Hende BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanden Hende BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanden Hende BVBA
Addition kinds of activities for Vanden Hende BVBA

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
51999925. wormen | Worms

Werken bij Vanden Hende BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanden Hende BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanden Hende BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanden Hende BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

 • Huishoudhulp in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

 • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment Maritime

  Type: Vaste Job

  Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

 • Teamleader administratie (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

 • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van Vanden Hende BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanden Hende BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanden Hende BVBA. Laat een reactie achter voor Vanden Hende BVBA. Vanden Hende BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanden Hende BVBA. Leave a respond for Vanden Hende BVBA. Vanden Hende BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanden Hende BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanden Hende BVBA
Location of Vanden Hende BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanden Hende BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanden Hende BVBA Vanden Hende BVBA: HUIS PEETERS BVBA (PEETERS J) BVBA | Blondeel Parket BVBA | Bourgeois Gérard SPRL | Wis - Con Total Power S.A. | Ads & Co bvba

Other related companies as Vanden Hende BVBA: HUIS PEETERS BVBA (PEETERS J) BVBA | Blondeel Parket BVBA | Bourgeois Gérard SPRL | Wis - Con Total Power S.A. | Ads & Co bvba

Vanden Hende BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanden Hende BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166442871. Het bedrijf Vanden Hende BVBA bevindt zich op het adres: Einde Were 274 Bus 278,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vanden Hende BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanden Hende BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanden Hende BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanden Hende BVBA, openstaande posities, locatie van Vanden Hende BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanden Hende BVBA is a company, that was registered 2002 in Gent region, Belgium. Full name of company is Vanden Hende BVBA, company assigned to the tax number BE01166442871. The company Vanden Hende BVBA is located at the address: Einde Were 274 Bus 278,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vanden Hende BVBA were not found.
The main activity of Vanden Hende BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanden Hende BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanden Hende BVBA, open positions, location of Vanden Hende BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanden Hende BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanden Hende BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanden Hende BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanden Hende BVBA, employees, financial statistics.