Eurogrip bvba

Contactgegevens Eurogrip bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurogrip bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurogrip bvba

Regio (region): Meldert, 3220 - BE, België

Adres (address): Molenstraat 27, België

Telefoon (phone): 32.16.76.51.84 32.16.76.51.84

Fax (fax): 32.16.76.51.85 32.16.76.51.85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurogrip bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurogrip bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurogrip bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurogrip bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurogrip bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurogrip bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurogrip bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurogrip bvba
Products information Eurogrip bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09583343505
Ondernemingsnummer: 5570861816
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eurogrip bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurogrip bvba
(Get full report from official database of BE for Eurogrip bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurogrip bvba
Addition kinds of activities for Eurogrip bvba

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply

Werken bij Eurogrip bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurogrip bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurogrip bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurogrip bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van Eurogrip bvba in sociale netwerken
Look for responds of Eurogrip bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurogrip bvba. Laat een reactie achter voor Eurogrip bvba. Eurogrip bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurogrip bvba. Leave a respond for Eurogrip bvba. Eurogrip bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurogrip bvba op de google maps. Adres en contacten Eurogrip bvba
Location of Eurogrip bvba on the google maps. Address and contacts of Eurogrip bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurogrip bvba Eurogrip bvba: KINDERDINGES | INTERIEUR JOS GEURTS NV | Vandewalle R & Zn BVBA | Atlanta Drukkerij B.V.B.A. | Liedekerke Simeon Wessing Houthoff

Other related companies as Eurogrip bvba: KINDERDINGES | INTERIEUR JOS GEURTS NV | Vandewalle R & Zn BVBA | Atlanta Drukkerij B.V.B.A. | Liedekerke Simeon Wessing Houthoff

Eurogrip bvba is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Meldert, 3220 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurogrip bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09583343505. Het bedrijf Eurogrip bvba bevindt zich op het adres: Molenstraat 27. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eurogrip bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurogrip bvba is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurogrip bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurogrip bvba, openstaande posities, locatie van Eurogrip bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurogrip bvba is a company, that was registered 1990 in Meldert, 3220 - BE region, Belgium. Full name of company is Eurogrip bvba, company assigned to the tax number BE09583343505. The company Eurogrip bvba is located at the address: Molenstraat 27. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eurogrip bvba were not found.
The main activity of Eurogrip bvba is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurogrip bvba is not available. You also can look at reviews of Eurogrip bvba, open positions, location of Eurogrip bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurogrip bvba, Meldert, 3220 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurogrip bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurogrip bvba, Meldert, 3220 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurogrip bvba, employees, financial statistics.