P.T.C. Software & Engineering

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • P.T.C. Software & Engineering
Private companiesHolding and Other Investment Offices • P.T.C. Software & Engineering

Contactgegevens P.T.C. Software & Engineering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.T.C. Software & Engineering: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.T.C. Software & Engineering

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Torsinplein 22,3300, België

Telefoon (phone): 016 82 13 81 016 82 13 81

Fax (fax): 016 81 95 75 016 81 95 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.T.C. Software & Engineering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.T.C. Software & Engineering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.T.C. Software & Engineering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.T.C. Software & Engineering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.T.C. Software & Engineering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.T.C. Software & Engineering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.T.C. Software & Engineering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.T.C. Software & Engineering
Products information P.T.C. Software & Engineering

BTW identificatienummer (tax): BE09637725830
Ondernemingsnummer: 6704101562
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in P.T.C. Software & Engineering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.T.C. Software & Engineering
(Get full report from official database of BE for P.T.C. Software & Engineering)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.T.C. Software & Engineering
Addition kinds of activities for P.T.C. Software & Engineering

382103. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
51620100. harsen | Resins
80429901. Groeps- en bedrijfsoefening, optometrist | Group and corporate practice, optometrist

Werken bij P.T.C. Software & Engineering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.T.C. Software & Engineering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.T.C. Software & Engineering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.T.C. Software & Engineering. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van P.T.C. Software & Engineering in sociale netwerken
Look for responds of P.T.C. Software & Engineering in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.T.C. Software & Engineering. Laat een reactie achter voor P.T.C. Software & Engineering. P.T.C. Software & Engineering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.T.C. Software & Engineering. Leave a respond for P.T.C. Software & Engineering. P.T.C. Software & Engineering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.T.C. Software & Engineering op de google maps. Adres en contacten P.T.C. Software & Engineering
Location of P.T.C. Software & Engineering on the google maps. Address and contacts of P.T.C. Software & Engineering

Andere gerelateerde bedrijven als come P.T.C. Software & Engineering P.T.C. Software & Engineering: Cook & Cool NV | MANO D'ORO | time limit SA | De Roos BVBA | Rootit Solutions

Other related companies as P.T.C. Software & Engineering: Cook & Cool NV | MANO D'ORO | time limit SA | De Roos BVBA | Rootit Solutions

P.T.C. Software & Engineering is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is P.T.C. Software & Engineering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09637725830. Het bedrijf P.T.C. Software & Engineering bevindt zich op het adres: Torsinplein 22,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 773,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in P.T.C. Software & Engineering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.T.C. Software & Engineering is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.T.C. Software & Engineering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.T.C. Software & Engineering, openstaande posities, locatie van P.T.C. Software & Engineering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.T.C. Software & Engineering is a company, that was registered 2005 in Tienen region, Belgium. Full name of company is P.T.C. Software & Engineering, company assigned to the tax number BE09637725830. The company P.T.C. Software & Engineering is located at the address: Torsinplein 22,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 773,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in P.T.C. Software & Engineering were not found.
The main activity of P.T.C. Software & Engineering is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P.T.C. Software & Engineering is not available. You also can look at reviews of P.T.C. Software & Engineering, open positions, location of P.T.C. Software & Engineering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.T.C. Software & Engineering, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.T.C. Software & Engineering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.T.C. Software & Engineering, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.T.C. Software & Engineering, employees, financial statistics.