Equinox' Communications sa

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Equinox' Communications sa
Private companiesTextile Mill Products • Equinox' Communications sa

Contactgegevens Equinox' Communications sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Equinox' Communications sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Equinox' Communications sa

Regio (region): Brussels, BRA B-1150 - BE, België

Adres (address): Rue M.Lietart, 16-18, België

Telefoon (phone): +32 (71) 249-72-11 +32 (71) 249-72-11

Fax (fax): 32 10 23 29 79 32 10 23 29 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Equinox' Communications sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Equinox' Communications sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Equinox' Communications sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Equinox' Communications sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Equinox' Communications sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Equinox' Communications sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Equinox' Communications sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Equinox' Communications sa
Products information Equinox' Communications sa

BTW identificatienummer (tax): BE05423095703
Ondernemingsnummer: 8878021240
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Equinox' Communications sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Equinox' Communications sa
(Get full report from official database of BE for Equinox' Communications sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Equinox' Communications sa
Addition kinds of activities for Equinox' Communications sa

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
10440103. Ondergrondse zilveren mijnbouw | Underground silver mining
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
39420104. Hoeden, pop | Hats, doll
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij Equinox' Communications sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Equinox' Communications sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Equinox' Communications sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Equinox' Communications sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Equinox' Communications sa in sociale netwerken
Look for responds of Equinox' Communications sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Equinox' Communications sa. Laat een reactie achter voor Equinox' Communications sa. Equinox' Communications sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Equinox' Communications sa. Leave a respond for Equinox' Communications sa. Equinox' Communications sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Equinox' Communications sa op de google maps. Adres en contacten Equinox' Communications sa
Location of Equinox' Communications sa on the google maps. Address and contacts of Equinox' Communications sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Equinox' Communications sa Equinox' Communications sa: Polytechnics Peeters NV | ELECTRO-PULVER-P.M.D. | Activak VZW | Car & Bus Magazine Bus World | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting

Other related companies as Equinox' Communications sa: Polytechnics Peeters NV | ELECTRO-PULVER-P.M.D. | Activak VZW | Car & Bus Magazine Bus World | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting

Equinox' Communications sa is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussels, BRA B-1150 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Equinox' Communications sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05423095703. Het bedrijf Equinox' Communications sa bevindt zich op het adres: Rue M.Lietart, 16-18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 710,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Equinox' Communications sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Equinox' Communications sa is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Equinox' Communications sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Equinox' Communications sa, openstaande posities, locatie van Equinox' Communications sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Equinox' Communications sa is a company, that was registered 2003 in Brussels, BRA B-1150 - BE region, Belgium. Full name of company is Equinox' Communications sa, company assigned to the tax number BE05423095703. The company Equinox' Communications sa is located at the address: Rue M.Lietart, 16-18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 710,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Equinox' Communications sa were not found.
The main activity of Equinox' Communications sa is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Equinox' Communications sa is not available. You also can look at reviews of Equinox' Communications sa, open positions, location of Equinox' Communications sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Equinox' Communications sa, Brussels, BRA B-1150 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Equinox' Communications sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Equinox' Communications sa, Brussels, BRA B-1150 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Equinox' Communications sa, employees, financial statistics.