Envirobank

Contactgegevens Envirobank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Envirobank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Envirobank

Regio (region): Zoersel, 2980 - BE, België

Adres (address): Zoerselhofdreef 40, België

Telefoon (phone): 32 3 309 19 32 32 3 309 19 32

Fax (fax): 32 3 309 19 32 32 3 309 19 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Envirobank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Envirobank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Envirobank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Envirobank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Envirobank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Envirobank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Envirobank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Envirobank
Products information Envirobank

BTW identificatienummer (tax): BE04803466796
Ondernemingsnummer: 1420501708
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Envirobank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Envirobank
(Get full report from official database of BE for Envirobank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Envirobank
Addition kinds of activities for Envirobank

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
20410104. Durummeel | Durum flour
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
35410205. Facing machines | Facing machines
35550305. Vliegtuigen, printers ' | Planes, printers'
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization
87420105. Management engineering | Management engineering

Werken bij Envirobank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Envirobank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Envirobank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Envirobank. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MONTOVANI

    Type: Studentenjob

    De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van Envirobank in sociale netwerken
Look for responds of Envirobank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Envirobank. Laat een reactie achter voor Envirobank. Envirobank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Envirobank. Leave a respond for Envirobank. Envirobank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Envirobank op de google maps. Adres en contacten Envirobank
Location of Envirobank on the google maps. Address and contacts of Envirobank

Andere gerelateerde bedrijven als come Envirobank Envirobank: Bureau De Rycker NV | Parquets d'Agostino | Elektro Robert Rigole | Sigma Resines S.A. | Cabaraux, Michael

Other related companies as Envirobank: Bureau De Rycker NV | Parquets d'Agostino | Elektro Robert Rigole | Sigma Resines S.A. | Cabaraux, Michael

Envirobank is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zoersel, 2980 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Envirobank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04803466796. Het bedrijf Envirobank bevindt zich op het adres: Zoerselhofdreef 40. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Envirobank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Envirobank is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Envirobank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Envirobank, openstaande posities, locatie van Envirobank op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Envirobank is a company, that was registered 2017 in Zoersel, 2980 - BE region, Belgium. Full name of company is Envirobank, company assigned to the tax number BE04803466796. The company Envirobank is located at the address: Zoerselhofdreef 40. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Envirobank were not found.
The main activity of Envirobank is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Envirobank is not available. You also can look at reviews of Envirobank, open positions, location of Envirobank on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Envirobank, Zoersel, 2980 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Envirobank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Envirobank, Zoersel, 2980 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Envirobank, employees, financial statistics.