Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA

Contactgegevens Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA

Regio (region): Bruxelles 1190 - BELGIUM, België

Adres (address): 132 Rue Saint Denis, België

Telefoon (phone): +32-2-344.18.90 +32-2-344.18.90

Fax (fax): +32-2-344.73.31 +32-2-344.73.31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA
Products information Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE03203857421
Ondernemingsnummer: 6359954833
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA
(Get full report from official database of BE for Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA
Addition kinds of activities for Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
20510205. Cruellers, behalve bevroren | Cruellers, except frozen
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
50650407. zenders | Transmitters

Werken bij Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Laat een reactie achter voor Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Leave a respond for Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA. Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA op de google maps. Adres en contacten Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA
Location of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA on the google maps. Address and contacts of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: Asap-Interim | Vandezande R BVBA | Dassen Laurent N.V. | Mérytherm S.A. | Web-gain Sprl

Other related companies as Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA: Asap-Interim | Vandezande R BVBA | Dassen Laurent N.V. | Mérytherm S.A. | Web-gain Sprl

Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1190 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03203857421. Het bedrijf Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA bevindt zich op het adres: 132 Rue Saint Denis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, openstaande posities, locatie van Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is a company, that was registered 2013 in Bruxelles 1190 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, company assigned to the tax number BE03203857421. The company Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is located at the address: 132 Rue Saint Denis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA were not found.
The main activity of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA is not available. You also can look at reviews of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, open positions, location of Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, Bruxelles 1190 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, Bruxelles 1190 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entreprises Generales Fernand Gillion et Fils SA, employees, financial statistics.