Entreprise Brynaert

Contactgegevens Entreprise Brynaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entreprise Brynaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entreprise Brynaert

Regio (region): Havre, HEN 7021 - BE, België

Adres (address): Rue de la Bruyere 173, België

Telefoon (phone): 32 65 87 39 28 32 65 87 39 28

Fax (fax): 32 65 87 39 28 32 65 87 39 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entreprise Brynaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entreprise Brynaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entreprise Brynaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entreprise Brynaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entreprise Brynaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entreprise Brynaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entreprise Brynaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entreprise Brynaert
Products information Entreprise Brynaert

BTW identificatienummer (tax): BE05211608886
Ondernemingsnummer: 8470977783
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Entreprise Brynaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entreprise Brynaert
(Get full report from official database of BE for Entreprise Brynaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entreprise Brynaert
Addition kinds of activities for Entreprise Brynaert

6361. Titel verzekering | Title insurance
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
36639911. Studio apparatuur, radio en televisie uitzending | Studio equipment, radio and television broadcasting
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
52510102. Sneeuwkanonnen | Snowblowers
82310302. Overheidsbibliotheek | Government library

Werken bij Entreprise Brynaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entreprise Brynaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entreprise Brynaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entreprise Brynaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van Entreprise Brynaert in sociale netwerken
Look for responds of Entreprise Brynaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entreprise Brynaert. Laat een reactie achter voor Entreprise Brynaert. Entreprise Brynaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entreprise Brynaert. Leave a respond for Entreprise Brynaert. Entreprise Brynaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entreprise Brynaert op de google maps. Adres en contacten Entreprise Brynaert
Location of Entreprise Brynaert on the google maps. Address and contacts of Entreprise Brynaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Entreprise Brynaert Entreprise Brynaert: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | HAMBERGER SPORTVLOEREN-SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Academie voor Integratieve Psychologie | Carloma | SONNEHUIS ('T)

Other related companies as Entreprise Brynaert: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | HAMBERGER SPORTVLOEREN-SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Academie voor Integratieve Psychologie | Carloma | SONNEHUIS ('T)

Entreprise Brynaert is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Havre, HEN 7021 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Entreprise Brynaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05211608886. Het bedrijf Entreprise Brynaert bevindt zich op het adres: Rue de la Bruyere 173. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Entreprise Brynaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entreprise Brynaert is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entreprise Brynaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entreprise Brynaert, openstaande posities, locatie van Entreprise Brynaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entreprise Brynaert is a company, that was registered 2004 in Havre, HEN 7021 - BE region, Belgium. Full name of company is Entreprise Brynaert, company assigned to the tax number BE05211608886. The company Entreprise Brynaert is located at the address: Rue de la Bruyere 173. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Entreprise Brynaert were not found.
The main activity of Entreprise Brynaert is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Entreprise Brynaert is not available. You also can look at reviews of Entreprise Brynaert, open positions, location of Entreprise Brynaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entreprise Brynaert, Havre, HEN 7021 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entreprise Brynaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entreprise Brynaert, Havre, HEN 7021 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entreprise Brynaert, employees, financial statistics.