DI GREGORIO & FILS ETS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DI GREGORIO & FILS ETS
Private companiesMiscellaneous Retail • DI GREGORIO & FILS ETS

Contactgegevens DI GREGORIO & FILS ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DI GREGORIO & FILS ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DI GREGORIO & FILS ETS

Regio (region): Ans, België

Adres (address): Place Nicolaï 4,4430, België

Telefoon (phone): 04 224 24 24 04 224 24 24

Fax (fax): 04 224 24 44 04 224 24 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DI GREGORIO & FILS ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DI GREGORIO & FILS ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DI GREGORIO & FILS ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DI GREGORIO & FILS ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DI GREGORIO & FILS ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DI GREGORIO & FILS ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DI GREGORIO & FILS ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DI GREGORIO & FILS ETS
Products information DI GREGORIO & FILS ETS

BTW identificatienummer (tax): BE07671997070
Ondernemingsnummer: 7923309326
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DI GREGORIO & FILS ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DI GREGORIO & FILS ETS
(Get full report from official database of BE for DI GREGORIO & FILS ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DI GREGORIO & FILS ETS
Addition kinds of activities for DI GREGORIO & FILS ETS

287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
35999903. katapulten | Catapults
54210102. Vismarkt | Seafood markets
87320100. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research

Werken bij DI GREGORIO & FILS ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DI GREGORIO & FILS ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DI GREGORIO & FILS ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DI GREGORIO & FILS ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van DI GREGORIO & FILS ETS in sociale netwerken
Look for responds of DI GREGORIO & FILS ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DI GREGORIO & FILS ETS. Laat een reactie achter voor DI GREGORIO & FILS ETS. DI GREGORIO & FILS ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DI GREGORIO & FILS ETS. Leave a respond for DI GREGORIO & FILS ETS. DI GREGORIO & FILS ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DI GREGORIO & FILS ETS op de google maps. Adres en contacten DI GREGORIO & FILS ETS
Location of DI GREGORIO & FILS ETS on the google maps. Address and contacts of DI GREGORIO & FILS ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come DI GREGORIO & FILS ETS DI GREGORIO & FILS ETS: Derde Construct NV | Die Keure NV | Polyplasti | HERMANN, PHILIP | SEM NV

Other related companies as DI GREGORIO & FILS ETS: Derde Construct NV | Die Keure NV | Polyplasti | HERMANN, PHILIP | SEM NV

DI GREGORIO & FILS ETS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ans, België. De volledige naam van het bedrijf is DI GREGORIO & FILS ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07671997070. Het bedrijf DI GREGORIO & FILS ETS bevindt zich op het adres: Place Nicolaï 4,4430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DI GREGORIO & FILS ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DI GREGORIO & FILS ETS is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DI GREGORIO & FILS ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DI GREGORIO & FILS ETS, openstaande posities, locatie van DI GREGORIO & FILS ETS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DI GREGORIO & FILS ETS is a company, that was registered 2014 in Ans region, Belgium. Full name of company is DI GREGORIO & FILS ETS, company assigned to the tax number BE07671997070. The company DI GREGORIO & FILS ETS is located at the address: Place Nicolaï 4,4430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DI GREGORIO & FILS ETS were not found.
The main activity of DI GREGORIO & FILS ETS is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DI GREGORIO & FILS ETS is not available. You also can look at reviews of DI GREGORIO & FILS ETS, open positions, location of DI GREGORIO & FILS ETS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DI GREGORIO & FILS ETS, Ans: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DI GREGORIO & FILS ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DI GREGORIO & FILS ETS, Ans: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DI GREGORIO & FILS ETS, employees, financial statistics.