Eddy Frans

Contactgegevens Eddy Frans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eddy Frans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eddy Frans

Regio (region): Aartselaar AN 2630 - BE, België

Adres (address): Kapellestraat 43 B1, België

Telefoon (phone): +3238872280 +3238872280

Fax (fax): +32 (56) 604-76-78 +32 (56) 604-76-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eddy Frans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eddy Frans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eddy Frans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eddy Frans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eddy Frans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eddy Frans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eddy Frans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eddy Frans
Products information Eddy Frans

BTW identificatienummer (tax): BE09258148193
Ondernemingsnummer: 1976135253
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Eddy Frans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eddy Frans
(Get full report from official database of BE for Eddy Frans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eddy Frans
Addition kinds of activities for Eddy Frans

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij Eddy Frans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eddy Frans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eddy Frans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eddy Frans. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Eddy Frans in sociale netwerken
Look for responds of Eddy Frans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eddy Frans. Laat een reactie achter voor Eddy Frans. Eddy Frans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eddy Frans. Leave a respond for Eddy Frans. Eddy Frans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eddy Frans op de google maps. Adres en contacten Eddy Frans
Location of Eddy Frans on the google maps. Address and contacts of Eddy Frans

Andere gerelateerde bedrijven als come Eddy Frans Eddy Frans: BEWEL ANC SEMIBRA ASBL | Fimmers (Bureau) BVBA | Vrouwencentrum | JOYE KATIA | FAIRCHILD, A.M.

Other related companies as Eddy Frans: BEWEL ANC SEMIBRA ASBL | Fimmers (Bureau) BVBA | Vrouwencentrum | JOYE KATIA | FAIRCHILD, A.M.

Eddy Frans is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Aartselaar AN 2630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Eddy Frans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09258148193. Het bedrijf Eddy Frans bevindt zich op het adres: Kapellestraat 43 B1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Eddy Frans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eddy Frans is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eddy Frans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eddy Frans, openstaande posities, locatie van Eddy Frans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eddy Frans is a company, that was registered 2005 in Aartselaar AN 2630 - BE region, Belgium. Full name of company is Eddy Frans, company assigned to the tax number BE09258148193. The company Eddy Frans is located at the address: Kapellestraat 43 B1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Eddy Frans were not found.
The main activity of Eddy Frans is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eddy Frans is not available. You also can look at reviews of Eddy Frans, open positions, location of Eddy Frans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eddy Frans, Aartselaar AN 2630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eddy Frans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eddy Frans, Aartselaar AN 2630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eddy Frans, employees, financial statistics.