Ebema N.V

Contactgegevens Ebema N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ebema N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ebema N.V

Regio (region): Zutendaal, 3690 - BE, België

Adres (address): Dijkstraat 3, België

Telefoon (phone): 089 610082 089 610082

Fax (fax): 089 613143 089 613143

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ebema N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ebema N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ebema N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ebema N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ebema N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ebema N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ebema N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ebema N.V
Products information Ebema N.V

BTW identificatienummer (tax): BE03215942382
Ondernemingsnummer: 5611785888
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ebema N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ebema N.V
(Get full report from official database of BE for Ebema N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ebema N.V
Addition kinds of activities for Ebema N.V

242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij Ebema N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ebema N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ebema N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ebema N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Ebema N.V in sociale netwerken
Look for responds of Ebema N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ebema N.V. Laat een reactie achter voor Ebema N.V. Ebema N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ebema N.V. Leave a respond for Ebema N.V. Ebema N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ebema N.V op de google maps. Adres en contacten Ebema N.V
Location of Ebema N.V on the google maps. Address and contacts of Ebema N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come Ebema N.V Ebema N.V: VAREL ALARM | EDF Benelux/Electricité de France | EYCKENS PHILIPPE | Print and Display N.V. | Airflo Europe N.V.

Other related companies as Ebema N.V: VAREL ALARM | EDF Benelux/Electricité de France | EYCKENS PHILIPPE | Print and Display N.V. | Airflo Europe N.V.

Ebema N.V is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Zutendaal, 3690 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ebema N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03215942382. Het bedrijf Ebema N.V bevindt zich op het adres: Dijkstraat 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 399,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ebema N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ebema N.V is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ebema N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ebema N.V, openstaande posities, locatie van Ebema N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ebema N.V is a company, that was registered 1994 in Zutendaal, 3690 - BE region, Belgium. Full name of company is Ebema N.V, company assigned to the tax number BE03215942382. The company Ebema N.V is located at the address: Dijkstraat 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 399,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ebema N.V were not found.
The main activity of Ebema N.V is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ebema N.V is not available. You also can look at reviews of Ebema N.V, open positions, location of Ebema N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ebema N.V, Zutendaal, 3690 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ebema N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ebema N.V, Zutendaal, 3690 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ebema N.V, employees, financial statistics.