EXIM DIAMONDS BVBA

Contactgegevens EXIM DIAMONDS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXIM DIAMONDS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXIM DIAMONDS BVBA

Regio (region): DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE, België

Adres (address): DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE België

Telefoon (phone): 003238302309 003238302309

Fax (fax): +32 (13) 536-59-30 +32 (13) 536-59-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXIM DIAMONDS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXIM DIAMONDS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXIM DIAMONDS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXIM DIAMONDS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXIM DIAMONDS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXIM DIAMONDS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXIM DIAMONDS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXIM DIAMONDS BVBA
Products information EXIM DIAMONDS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06107543945
Ondernemingsnummer: 7413543701
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EXIM DIAMONDS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXIM DIAMONDS BVBA
(Get full report from official database of BE for EXIM DIAMONDS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXIM DIAMONDS BVBA
Addition kinds of activities for EXIM DIAMONDS BVBA

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
32750204. Gips | Plaster of paris
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
38449901. Beta-straalbestralingsapparatuur | Beta-ray irradiation equipment
51439903. Zuivel depot | Dairy depot

Werken bij EXIM DIAMONDS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXIM DIAMONDS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXIM DIAMONDS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXIM DIAMONDS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van EXIM DIAMONDS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EXIM DIAMONDS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXIM DIAMONDS BVBA. Laat een reactie achter voor EXIM DIAMONDS BVBA. EXIM DIAMONDS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXIM DIAMONDS BVBA. Leave a respond for EXIM DIAMONDS BVBA. EXIM DIAMONDS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXIM DIAMONDS BVBA op de google maps. Adres en contacten EXIM DIAMONDS BVBA
Location of EXIM DIAMONDS BVBA on the google maps. Address and contacts of EXIM DIAMONDS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EXIM DIAMONDS BVBA EXIM DIAMONDS BVBA: Elco NV | Koppen BVBA | SATURNE SPRL | De Vits NV | Ceramique Rouge Fontaine S.A.

Other related companies as EXIM DIAMONDS BVBA: Elco NV | Koppen BVBA | SATURNE SPRL | De Vits NV | Ceramique Rouge Fontaine S.A.

EXIM DIAMONDS BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EXIM DIAMONDS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06107543945. Het bedrijf EXIM DIAMONDS BVBA bevindt zich op het adres: DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EXIM DIAMONDS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXIM DIAMONDS BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXIM DIAMONDS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXIM DIAMONDS BVBA, openstaande posities, locatie van EXIM DIAMONDS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXIM DIAMONDS BVBA is a company, that was registered 1987 in DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE region, Belgium. Full name of company is EXIM DIAMONDS BVBA, company assigned to the tax number BE06107543945. The company EXIM DIAMONDS BVBA is located at the address: DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EXIM DIAMONDS BVBA were not found.
The main activity of EXIM DIAMONDS BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXIM DIAMONDS BVBA is not available. You also can look at reviews of EXIM DIAMONDS BVBA, open positions, location of EXIM DIAMONDS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXIM DIAMONDS BVBA, DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXIM DIAMONDS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXIM DIAMONDS BVBA, DENNENLAAN 31 - WILRIJK ANTWERPEN BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXIM DIAMONDS BVBA, employees, financial statistics.