EUROPEAN COMPUTER CENTRE

Contactgegevens EUROPEAN COMPUTER CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN COMPUTER CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN COMPUTER CENTRE

Regio (region): HAMME-MILLE BRABANT 1320 - BE, België

Adres (address): Rue les Claines 28, België

Telefoon (phone): +32 10 860619 +32 10 860619

Fax (fax): +32 10 860513 +32 10 860513

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN COMPUTER CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN COMPUTER CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN COMPUTER CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN COMPUTER CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN COMPUTER CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN COMPUTER CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN COMPUTER CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN COMPUTER CENTRE
Products information EUROPEAN COMPUTER CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE04045959472
Ondernemingsnummer: 1271636962
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EUROPEAN COMPUTER CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN COMPUTER CENTRE
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN COMPUTER CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN COMPUTER CENTRE
Addition kinds of activities for EUROPEAN COMPUTER CENTRE

335701. Communicatie draad | Communication wire
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery

Werken bij EUROPEAN COMPUTER CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN COMPUTER CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN COMPUTER CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN COMPUTER CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN COMPUTER CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN COMPUTER CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN COMPUTER CENTRE. Laat een reactie achter voor EUROPEAN COMPUTER CENTRE. EUROPEAN COMPUTER CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN COMPUTER CENTRE. Leave a respond for EUROPEAN COMPUTER CENTRE. EUROPEAN COMPUTER CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN COMPUTER CENTRE op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN COMPUTER CENTRE
Location of EUROPEAN COMPUTER CENTRE on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN COMPUTER CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN COMPUTER CENTRE EUROPEAN COMPUTER CENTRE: Cockaert Design | BRABANT J & Fils | GOOSSENAERTS LUC | Ecole de Théâtre Lassaad | C-factory.be

Other related companies as EUROPEAN COMPUTER CENTRE: Cockaert Design | BRABANT J & Fils | GOOSSENAERTS LUC | Ecole de Théâtre Lassaad | C-factory.be

EUROPEAN COMPUTER CENTRE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio HAMME-MILLE BRABANT 1320 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN COMPUTER CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045959472. Het bedrijf EUROPEAN COMPUTER CENTRE bevindt zich op het adres: Rue les Claines 28. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EUROPEAN COMPUTER CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN COMPUTER CENTRE is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN COMPUTER CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN COMPUTER CENTRE, openstaande posities, locatie van EUROPEAN COMPUTER CENTRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPEAN COMPUTER CENTRE is a company, that was registered 2015 in HAMME-MILLE BRABANT 1320 - BE region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN COMPUTER CENTRE, company assigned to the tax number BE04045959472. The company EUROPEAN COMPUTER CENTRE is located at the address: Rue les Claines 28. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EUROPEAN COMPUTER CENTRE were not found.
The main activity of EUROPEAN COMPUTER CENTRE is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN COMPUTER CENTRE is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN COMPUTER CENTRE, open positions, location of EUROPEAN COMPUTER CENTRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN COMPUTER CENTRE, HAMME-MILLE BRABANT 1320 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN COMPUTER CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN COMPUTER CENTRE, HAMME-MILLE BRABANT 1320 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN COMPUTER CENTRE, employees, financial statistics.