GEVEKE INDUSTRIAL NV

Contactgegevens GEVEKE INDUSTRIAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEVEKE INDUSTRIAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEVEKE INDUSTRIAL NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 250A,1800, België

Telefoon (phone): 02 257 02 00 02 257 02 00

Fax (fax): 02 252 49 59 02 252 49 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEVEKE INDUSTRIAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEVEKE INDUSTRIAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEVEKE INDUSTRIAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEVEKE INDUSTRIAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEVEKE INDUSTRIAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEVEKE INDUSTRIAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEVEKE INDUSTRIAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEVEKE INDUSTRIAL NV
Products information GEVEKE INDUSTRIAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08725860595
Ondernemingsnummer: 1793212890
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GEVEKE INDUSTRIAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEVEKE INDUSTRIAL NV
(Get full report from official database of BE for GEVEKE INDUSTRIAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEVEKE INDUSTRIAL NV
Addition kinds of activities for GEVEKE INDUSTRIAL NV

869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
26210305. Condensor papier | Condenser paper
28360202. tuberculine | Tuberculins
34979901. Koperfolie | Copper foil
37130104. Truck tops | Truck tops
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij GEVEKE INDUSTRIAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEVEKE INDUSTRIAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEVEKE INDUSTRIAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEVEKE INDUSTRIAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van GEVEKE INDUSTRIAL NV in sociale netwerken
Look for responds of GEVEKE INDUSTRIAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEVEKE INDUSTRIAL NV. Laat een reactie achter voor GEVEKE INDUSTRIAL NV. GEVEKE INDUSTRIAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEVEKE INDUSTRIAL NV. Leave a respond for GEVEKE INDUSTRIAL NV. GEVEKE INDUSTRIAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEVEKE INDUSTRIAL NV op de google maps. Adres en contacten GEVEKE INDUSTRIAL NV
Location of GEVEKE INDUSTRIAL NV on the google maps. Address and contacts of GEVEKE INDUSTRIAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GEVEKE INDUSTRIAL NV GEVEKE INDUSTRIAL NV: Taccoen BVBA | Dea Plus NV | Fefana | Vautherin, Michel | Worldclass Benelux sprl

Other related companies as GEVEKE INDUSTRIAL NV: Taccoen BVBA | Dea Plus NV | Fefana | Vautherin, Michel | Worldclass Benelux sprl

GEVEKE INDUSTRIAL NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is GEVEKE INDUSTRIAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08725860595. Het bedrijf GEVEKE INDUSTRIAL NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 250A,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GEVEKE INDUSTRIAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEVEKE INDUSTRIAL NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEVEKE INDUSTRIAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEVEKE INDUSTRIAL NV, openstaande posities, locatie van GEVEKE INDUSTRIAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEVEKE INDUSTRIAL NV is a company, that was registered 2014 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is GEVEKE INDUSTRIAL NV, company assigned to the tax number BE08725860595. The company GEVEKE INDUSTRIAL NV is located at the address: Leuvensesteenweg 250A,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GEVEKE INDUSTRIAL NV were not found.
The main activity of GEVEKE INDUSTRIAL NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEVEKE INDUSTRIAL NV is not available. You also can look at reviews of GEVEKE INDUSTRIAL NV, open positions, location of GEVEKE INDUSTRIAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEVEKE INDUSTRIAL NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEVEKE INDUSTRIAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEVEKE INDUSTRIAL NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEVEKE INDUSTRIAL NV, employees, financial statistics.