ERASM Coalition - CEFIC

Contactgegevens ERASM Coalition - CEFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERASM Coalition - CEFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERASM Coalition - CEFIC

Regio (region): Brussels BR 1060 - BE, België

Adres (address): av. Van Nieuwenhuyse 4 boite 2, België

Telefoon (phone): +32 2 6767246 +32 2 6767246

Fax (fax): +32 2 6767301 +32 2 6767301

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERASM Coalition - CEFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERASM Coalition - CEFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERASM Coalition - CEFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERASM Coalition - CEFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERASM Coalition - CEFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERASM Coalition - CEFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERASM Coalition - CEFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERASM Coalition - CEFIC
Products information ERASM Coalition - CEFIC

BTW identificatienummer (tax): BE01869567871
Ondernemingsnummer: 6737335205
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ERASM Coalition - CEFIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERASM Coalition - CEFIC
(Get full report from official database of BE for ERASM Coalition - CEFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERASM Coalition - CEFIC
Addition kinds of activities for ERASM Coalition - CEFIC

16290101. Caisson boren | Caisson drilling
23899905. Garters | Garters
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
34430208. Warmtewisselaars, plaat type | Heat exchangers, plate type
38449907. Kernbestralingsapparatuur | Nuclear irradiation equipment
51499911. Broodmengsels | Breading mixes
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij ERASM Coalition - CEFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERASM Coalition - CEFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERASM Coalition - CEFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERASM Coalition - CEFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

Zoek naar antwoorden van ERASM Coalition - CEFIC in sociale netwerken
Look for responds of ERASM Coalition - CEFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERASM Coalition - CEFIC. Laat een reactie achter voor ERASM Coalition - CEFIC. ERASM Coalition - CEFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERASM Coalition - CEFIC. Leave a respond for ERASM Coalition - CEFIC. ERASM Coalition - CEFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERASM Coalition - CEFIC op de google maps. Adres en contacten ERASM Coalition - CEFIC
Location of ERASM Coalition - CEFIC on the google maps. Address and contacts of ERASM Coalition - CEFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ERASM Coalition - CEFIC ERASM Coalition - CEFIC: AXAS CONSULTING sc-sprl | Bestware Multimedia BVBA | Theunis Industries NV | Delcaert S.A. | Van Marcke - Prist N.V.

Other related companies as ERASM Coalition - CEFIC: AXAS CONSULTING sc-sprl | Bestware Multimedia BVBA | Theunis Industries NV | Delcaert S.A. | Van Marcke - Prist N.V.

ERASM Coalition - CEFIC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussels BR 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ERASM Coalition - CEFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01869567871. Het bedrijf ERASM Coalition - CEFIC bevindt zich op het adres: av. Van Nieuwenhuyse 4 boite 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ERASM Coalition - CEFIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERASM Coalition - CEFIC is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERASM Coalition - CEFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERASM Coalition - CEFIC, openstaande posities, locatie van ERASM Coalition - CEFIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ERASM Coalition - CEFIC is a company, that was registered 1990 in Brussels BR 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is ERASM Coalition - CEFIC, company assigned to the tax number BE01869567871. The company ERASM Coalition - CEFIC is located at the address: av. Van Nieuwenhuyse 4 boite 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ERASM Coalition - CEFIC were not found.
The main activity of ERASM Coalition - CEFIC is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERASM Coalition - CEFIC is not available. You also can look at reviews of ERASM Coalition - CEFIC, open positions, location of ERASM Coalition - CEFIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERASM Coalition - CEFIC, Brussels BR 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERASM Coalition - CEFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERASM Coalition - CEFIC, Brussels BR 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERASM Coalition - CEFIC, employees, financial statistics.