EPS

Contactgegevens EPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPS

Regio (region): HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE, België

Adres (address): HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE België

Telefoon (phone): +3223813095 +3223813095

Fax (fax): +32 (83) 254-46-34 +32 (83) 254-46-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPS
Products information EPS

BTW identificatienummer (tax): BE05903747558
Ondernemingsnummer: 2439483642
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPS
(Get full report from official database of BE for EPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPS
Addition kinds of activities for EPS

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
28360301. antitoxins | Antitoxins
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
38260000. Analytische instrumenten | Analytical instruments
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij EPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van EPS in sociale netwerken
Look for responds of EPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPS. Laat een reactie achter voor EPS. EPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPS. Leave a respond for EPS. EPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPS op de google maps. Adres en contacten EPS
Location of EPS on the google maps. Address and contacts of EPS

Andere gerelateerde bedrijven als come EPS EPS: Meert J | Promodent SA | Pro Lease Belgium NV | Advice n.v | VIJGEN

Other related companies as EPS: Meert J | Promodent SA | Pro Lease Belgium NV | Advice n.v | VIJGEN

EPS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903747558. Het bedrijf EPS bevindt zich op het adres: HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EPS is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPS, openstaande posities, locatie van EPS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EPS is a company, that was registered 2010 in HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE region, Belgium. Full name of company is EPS, company assigned to the tax number BE05903747558. The company EPS is located at the address: HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EPS were not found.
The main activity of EPS is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EPS is not available. You also can look at reviews of EPS, open positions, location of EPS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPS, HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPS, HALDERBOSSTRAAT 119 - DWORP BR BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPS, employees, financial statistics.