EMCC sa

Contactgegevens EMCC sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMCC sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMCC sa

Regio (region): Celles, 4317 - BE, België

Adres (address): Rue de termogne 3, België

Telefoon (phone): 32.19.331600 32.19.331600

Fax (fax): 32.19.331615 32.19.331615

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMCC sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMCC sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMCC sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMCC sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMCC sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMCC sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMCC sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMCC sa
Products information EMCC sa

BTW identificatienummer (tax): BE01964599609
Ondernemingsnummer: 9444915771
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EMCC sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMCC sa
(Get full report from official database of BE for EMCC sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMCC sa
Addition kinds of activities for EMCC sa

506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
08310203. Lac productie | Lac production
20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire

Werken bij EMCC sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMCC sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMCC sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMCC sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van EMCC sa in sociale netwerken
Look for responds of EMCC sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMCC sa. Laat een reactie achter voor EMCC sa. EMCC sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMCC sa. Leave a respond for EMCC sa. EMCC sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMCC sa op de google maps. Adres en contacten EMCC sa
Location of EMCC sa on the google maps. Address and contacts of EMCC sa

Andere gerelateerde bedrijven als come EMCC sa EMCC sa: AGENCE CREVITS | Steria Benelux NV | De Schrijffabriek | Voorzorgskas voor Advocaten en Gerechtsdeurwaarders | Prime Suspect bvba

Other related companies as EMCC sa: AGENCE CREVITS | Steria Benelux NV | De Schrijffabriek | Voorzorgskas voor Advocaten en Gerechtsdeurwaarders | Prime Suspect bvba

EMCC sa is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Celles, 4317 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EMCC sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01964599609. Het bedrijf EMCC sa bevindt zich op het adres: Rue de termogne 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EMCC sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMCC sa is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMCC sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMCC sa, openstaande posities, locatie van EMCC sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EMCC sa is a company, that was registered 2006 in Celles, 4317 - BE region, Belgium. Full name of company is EMCC sa, company assigned to the tax number BE01964599609. The company EMCC sa is located at the address: Rue de termogne 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EMCC sa were not found.
The main activity of EMCC sa is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EMCC sa is not available. You also can look at reviews of EMCC sa, open positions, location of EMCC sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMCC sa, Celles, 4317 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMCC sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMCC sa, Celles, 4317 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMCC sa, employees, financial statistics.