Epiq Sensor-Nite NV

Contactgegevens Epiq Sensor-Nite NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Epiq Sensor-Nite NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Epiq Sensor-Nite NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Technologielaan 11,3001, België

Telefoon (phone): 016 39 67 00 016 39 67 00

Fax (fax): 016 39 67 01 016 39 67 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Epiq Sensor-Nite NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Epiq Sensor-Nite NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Epiq Sensor-Nite NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Epiq Sensor-Nite NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Epiq Sensor-Nite NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Epiq Sensor-Nite NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Epiq Sensor-Nite NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Epiq Sensor-Nite NV
Products information Epiq Sensor-Nite NV

BTW identificatienummer (tax): BE08105133056
Ondernemingsnummer: 9130981445
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Epiq Sensor-Nite NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Epiq Sensor-Nite NV
(Get full report from official database of BE for Epiq Sensor-Nite NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Epiq Sensor-Nite NV
Addition kinds of activities for Epiq Sensor-Nite NV

22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
28610106. Terpentine, pijnboomolie | Turpentine, pine oil
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
39910201. Verfrollen | Paint rollers
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij Epiq Sensor-Nite NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Epiq Sensor-Nite NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Epiq Sensor-Nite NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Epiq Sensor-Nite NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van Epiq Sensor-Nite NV in sociale netwerken
Look for responds of Epiq Sensor-Nite NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Epiq Sensor-Nite NV. Laat een reactie achter voor Epiq Sensor-Nite NV. Epiq Sensor-Nite NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Epiq Sensor-Nite NV. Leave a respond for Epiq Sensor-Nite NV. Epiq Sensor-Nite NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Epiq Sensor-Nite NV op de google maps. Adres en contacten Epiq Sensor-Nite NV
Location of Epiq Sensor-Nite NV on the google maps. Address and contacts of Epiq Sensor-Nite NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Epiq Sensor-Nite NV Epiq Sensor-Nite NV: Van Camp Mariska | aRe Projects | VAN DER SCHUEREN JEAN-LUC | Museum Smidt van Gelder | Lanaform S.A.

Other related companies as Epiq Sensor-Nite NV: Van Camp Mariska | aRe Projects | VAN DER SCHUEREN JEAN-LUC | Museum Smidt van Gelder | Lanaform S.A.

Epiq Sensor-Nite NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Epiq Sensor-Nite NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105133056. Het bedrijf Epiq Sensor-Nite NV bevindt zich op het adres: Technologielaan 11,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Epiq Sensor-Nite NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Epiq Sensor-Nite NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Epiq Sensor-Nite NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Epiq Sensor-Nite NV, openstaande posities, locatie van Epiq Sensor-Nite NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Epiq Sensor-Nite NV is a company, that was registered 1995 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Epiq Sensor-Nite NV, company assigned to the tax number BE08105133056. The company Epiq Sensor-Nite NV is located at the address: Technologielaan 11,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Epiq Sensor-Nite NV were not found.
The main activity of Epiq Sensor-Nite NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Epiq Sensor-Nite NV is not available. You also can look at reviews of Epiq Sensor-Nite NV, open positions, location of Epiq Sensor-Nite NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Epiq Sensor-Nite NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Epiq Sensor-Nite NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Epiq Sensor-Nite NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Epiq Sensor-Nite NV, employees, financial statistics.