Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA
Private companiesAdministration of Economic Programs • Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA

Contactgegevens Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre, België

Adres (address): Chemin de la Sarthe 22,5190, België

Telefoon (phone): +32 (53) 377-46-43 +32 (53) 377-46-43

Fax (fax): +32 (63) 776-81-96 +32 (63) 776-81-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA
Products information Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA

BTW identificatienummer (tax): BE05116851806
Ondernemingsnummer: 4314575195
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA
(Get full report from official database of BE for Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA
Addition kinds of activities for Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA

279699. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
49590101. snowplowing | Snowplowing
51990903. Rubber, ruw | Rubber, crude
72219900. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec

Werken bij Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA in sociale netwerken
Look for responds of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Laat een reactie achter voor Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Leave a respond for Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA. Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA op de google maps. Adres en contacten Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA
Location of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA on the google maps. Address and contacts of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: Ducatteeuw | Meisser Men's Wear | CinematiQ VZW | Claus R | Tresco Navigation Systems BVBA

Other related companies as Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA: Ducatteeuw | Meisser Men's Wear | CinematiQ VZW | Claus R | Tresco Navigation Systems BVBA

Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre, België. De volledige naam van het bedrijf is Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05116851806. Het bedrijf Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA bevindt zich op het adres: Chemin de la Sarthe 22,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, openstaande posities, locatie van Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is a company, that was registered 1987 in Jemeppe-sur-Sambre region, Belgium. Full name of company is Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, company assigned to the tax number BE05116851806. The company Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is located at the address: Chemin de la Sarthe 22,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA were not found.
The main activity of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA is not available. You also can look at reviews of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, open positions, location of Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, Jemeppe-sur-Sambre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, Jemeppe-sur-Sambre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ent. Générale d'Electricité Luc Lion SA, employees, financial statistics.