EC Rent nv

Contactgegevens EC Rent nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EC Rent nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

EC Rent nv

Regio (region): Wilrijk, B-2610 - BELGIUM, België

Adres (address): Boomsesteenweg 934, België

Telefoon (phone): +32 (15) 813-94-19 +32 (15) 813-94-19

Fax (fax): 32 3 870 76 70 32 3 870 76 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EC Rent nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EC Rent nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EC Rent nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EC Rent nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EC Rent nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EC Rent nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EC Rent nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EC Rent nv
Products information EC Rent nv

BTW identificatienummer (tax): BE07317413330
Ondernemingsnummer: 6352539062
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EC Rent nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EC Rent nv
(Get full report from official database of BE for EC Rent nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor EC Rent nv
Addition kinds of activities for EC Rent nv

721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij EC Rent nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EC Rent nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EC Rent nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EC Rent nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van EC Rent nv in sociale netwerken
Look for responds of EC Rent nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor EC Rent nv. Laat een reactie achter voor EC Rent nv. EC Rent nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EC Rent nv. Leave a respond for EC Rent nv. EC Rent nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EC Rent nv op de google maps. Adres en contacten EC Rent nv
Location of EC Rent nv on the google maps. Address and contacts of EC Rent nv

Andere gerelateerde bedrijven als come EC Rent nv EC Rent nv: Heating Center NV | Puratos NV | Quad-Agri SPRL | Argenta | Daskal Francois

Other related companies as EC Rent nv: Heating Center NV | Puratos NV | Quad-Agri SPRL | Argenta | Daskal Francois

EC Rent nv is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Wilrijk, B-2610 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is EC Rent nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07317413330. Het bedrijf EC Rent nv bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 934. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EC Rent nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EC Rent nv is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EC Rent nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EC Rent nv, openstaande posities, locatie van EC Rent nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EC Rent nv is a company, that was registered 2008 in Wilrijk, B-2610 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is EC Rent nv, company assigned to the tax number BE07317413330. The company EC Rent nv is located at the address: Boomsesteenweg 934. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EC Rent nv were not found.
The main activity of EC Rent nv is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EC Rent nv is not available. You also can look at reviews of EC Rent nv, open positions, location of EC Rent nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EC Rent nv, Wilrijk, B-2610 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EC Rent nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EC Rent nv, Wilrijk, B-2610 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EC Rent nv, employees, financial statistics.