E.S. Meriventi Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • E.S. Meriventi Belgium BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • E.S. Meriventi Belgium BVBA

Contactgegevens E.S. Meriventi Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.S. Meriventi Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.S. Meriventi Belgium BVBA

Regio (region): Wortegem-Petegem 9790 - BE, België

Adres (address): Beekstraat 30, België

Telefoon (phone): +32 2 644 58 53 +32 2 644 58 53

Fax (fax): +32 2 644 90 13 +32 2 644 90 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.S. Meriventi Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.S. Meriventi Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.S. Meriventi Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.S. Meriventi Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.S. Meriventi Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.S. Meriventi Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.S. Meriventi Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.S. Meriventi Belgium BVBA
Products information E.S. Meriventi Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09970062255
Ondernemingsnummer: 8629455566
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in E.S. Meriventi Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.S. Meriventi Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for E.S. Meriventi Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.S. Meriventi Belgium BVBA
Addition kinds of activities for E.S. Meriventi Belgium BVBA

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
399904. Furs | Furs
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes
59991607. Verzamelplaten | Collectible plates

Werken bij E.S. Meriventi Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.S. Meriventi Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.S. Meriventi Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.S. Meriventi Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van E.S. Meriventi Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of E.S. Meriventi Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.S. Meriventi Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor E.S. Meriventi Belgium BVBA. E.S. Meriventi Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.S. Meriventi Belgium BVBA. Leave a respond for E.S. Meriventi Belgium BVBA. E.S. Meriventi Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.S. Meriventi Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten E.S. Meriventi Belgium BVBA
Location of E.S. Meriventi Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of E.S. Meriventi Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come E.S. Meriventi Belgium BVBA E.S. Meriventi Belgium BVBA: Sprumont SPRL | CompoGraphis | INTERNAAT MARIA VREUGDE | Alain Manoukian | Mens NV

Other related companies as E.S. Meriventi Belgium BVBA: Sprumont SPRL | CompoGraphis | INTERNAAT MARIA VREUGDE | Alain Manoukian | Mens NV

E.S. Meriventi Belgium BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem 9790 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is E.S. Meriventi Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09970062255. Het bedrijf E.S. Meriventi Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Beekstraat 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in E.S. Meriventi Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.S. Meriventi Belgium BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.S. Meriventi Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.S. Meriventi Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van E.S. Meriventi Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.S. Meriventi Belgium BVBA is a company, that was registered 2013 in Wortegem-Petegem 9790 - BE region, Belgium. Full name of company is E.S. Meriventi Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE09970062255. The company E.S. Meriventi Belgium BVBA is located at the address: Beekstraat 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in E.S. Meriventi Belgium BVBA were not found.
The main activity of E.S. Meriventi Belgium BVBA is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.S. Meriventi Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of E.S. Meriventi Belgium BVBA, open positions, location of E.S. Meriventi Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.S. Meriventi Belgium BVBA, Wortegem-Petegem 9790 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.S. Meriventi Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.S. Meriventi Belgium BVBA, Wortegem-Petegem 9790 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.S. Meriventi Belgium BVBA, employees, financial statistics.