Drukkerij Drossens BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Drukkerij Drossens BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Drukkerij Drossens BVBA

Contactgegevens Drukkerij Drossens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Drossens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Drossens BVBA

Regio (region): Lokeren O-Vl. 9160 - BE, België

Adres (address): Markt 6, België

Telefoon (phone): +32 9 348 13 48 +32 9 348 13 48

Fax (fax): +32 (86) 137-33-99 +32 (86) 137-33-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Drossens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Drossens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Drossens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Drossens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Drossens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Drossens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Drossens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Drossens BVBA
Products information Drukkerij Drossens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07323455810
Ondernemingsnummer: 1478454589
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Drukkerij Drossens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Drossens BVBA
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Drossens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Drossens BVBA
Addition kinds of activities for Drukkerij Drossens BVBA

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
731301. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
32950205. Diatomeeënaarde, gemalen of anderszins behandeld | Diatomaceous earth, ground or otherwise treated
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
52110206. Schermen, deur en raam | Screens, door and window
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply

Werken bij Drukkerij Drossens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Drossens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Drossens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Drossens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Drossens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Drossens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Drossens BVBA. Laat een reactie achter voor Drukkerij Drossens BVBA. Drukkerij Drossens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Drossens BVBA. Leave a respond for Drukkerij Drossens BVBA. Drukkerij Drossens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Drossens BVBA op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Drossens BVBA
Location of Drukkerij Drossens BVBA on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Drossens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Drossens BVBA Drukkerij Drossens BVBA: Dijkmans Irene | Airco Radeco NV | Baudoux-Pelders SPRL | DEMAY SPRL | MOSSELCENTRALE NV

Other related companies as Drukkerij Drossens BVBA: Dijkmans Irene | Airco Radeco NV | Baudoux-Pelders SPRL | DEMAY SPRL | MOSSELCENTRALE NV

Drukkerij Drossens BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Lokeren O-Vl. 9160 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Drossens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07323455810. Het bedrijf Drukkerij Drossens BVBA bevindt zich op het adres: Markt 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Drukkerij Drossens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Drossens BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Drossens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Drossens BVBA, openstaande posities, locatie van Drukkerij Drossens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Drossens BVBA is a company, that was registered 1998 in Lokeren O-Vl. 9160 - BE region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Drossens BVBA, company assigned to the tax number BE07323455810. The company Drukkerij Drossens BVBA is located at the address: Markt 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Drukkerij Drossens BVBA were not found.
The main activity of Drukkerij Drossens BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Drossens BVBA is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Drossens BVBA, open positions, location of Drukkerij Drossens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Drossens BVBA, Lokeren O-Vl. 9160 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Drossens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Drossens BVBA, Lokeren O-Vl. 9160 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Drossens BVBA, employees, financial statistics.