Drankenhandel Van Vlierden NV

Contactgegevens Drankenhandel Van Vlierden NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drankenhandel Van Vlierden NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drankenhandel Van Vlierden NV

Regio (region): Helchteren, Limburg 3530 - BE, België

Adres (address): Grote Baan 342, België

Telefoon (phone): 3211521390 3211521390

Fax (fax): +32 (64) 412-66-78 +32 (64) 412-66-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drankenhandel Van Vlierden NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drankenhandel Van Vlierden NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drankenhandel Van Vlierden NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drankenhandel Van Vlierden NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drankenhandel Van Vlierden NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drankenhandel Van Vlierden NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drankenhandel Van Vlierden NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drankenhandel Van Vlierden NV
Products information Drankenhandel Van Vlierden NV

BTW identificatienummer (tax): BE04650482177
Ondernemingsnummer: 7414367675
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Drankenhandel Van Vlierden NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drankenhandel Van Vlierden NV
(Get full report from official database of BE for Drankenhandel Van Vlierden NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drankenhandel Van Vlierden NV
Addition kinds of activities for Drankenhandel Van Vlierden NV

5551. Boothandelaars | Boat dealers
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
35770401. Punch card apparatuur: lezers, tabulators, sorters, enz. | Punch card equipment: readers, tabulators, sorters, etc.
36359901. Tapijt shampooer | Carpet shampooer
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs

Werken bij Drankenhandel Van Vlierden NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drankenhandel Van Vlierden NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drankenhandel Van Vlierden NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drankenhandel Van Vlierden NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

Zoek naar antwoorden van Drankenhandel Van Vlierden NV in sociale netwerken
Look for responds of Drankenhandel Van Vlierden NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drankenhandel Van Vlierden NV. Laat een reactie achter voor Drankenhandel Van Vlierden NV. Drankenhandel Van Vlierden NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drankenhandel Van Vlierden NV. Leave a respond for Drankenhandel Van Vlierden NV. Drankenhandel Van Vlierden NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drankenhandel Van Vlierden NV op de google maps. Adres en contacten Drankenhandel Van Vlierden NV
Location of Drankenhandel Van Vlierden NV on the google maps. Address and contacts of Drankenhandel Van Vlierden NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Drankenhandel Van Vlierden NV Drankenhandel Van Vlierden NV: Canmar NV | ROYALU BVBA | Van Rijsselberghe-Beton B.V.B.A. | ART IMPEX BVBA | Fondation Internationale Cardijn

Other related companies as Drankenhandel Van Vlierden NV: Canmar NV | ROYALU BVBA | Van Rijsselberghe-Beton B.V.B.A. | ART IMPEX BVBA | Fondation Internationale Cardijn

Drankenhandel Van Vlierden NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Helchteren, Limburg 3530 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Drankenhandel Van Vlierden NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650482177. Het bedrijf Drankenhandel Van Vlierden NV bevindt zich op het adres: Grote Baan 342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Drankenhandel Van Vlierden NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drankenhandel Van Vlierden NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drankenhandel Van Vlierden NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drankenhandel Van Vlierden NV, openstaande posities, locatie van Drankenhandel Van Vlierden NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drankenhandel Van Vlierden NV is a company, that was registered 1992 in Helchteren, Limburg 3530 - BE region, Belgium. Full name of company is Drankenhandel Van Vlierden NV, company assigned to the tax number BE04650482177. The company Drankenhandel Van Vlierden NV is located at the address: Grote Baan 342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Drankenhandel Van Vlierden NV were not found.
The main activity of Drankenhandel Van Vlierden NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Drankenhandel Van Vlierden NV is not available. You also can look at reviews of Drankenhandel Van Vlierden NV, open positions, location of Drankenhandel Van Vlierden NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drankenhandel Van Vlierden NV, Helchteren, Limburg 3530 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drankenhandel Van Vlierden NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drankenhandel Van Vlierden NV, Helchteren, Limburg 3530 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drankenhandel Van Vlierden NV, employees, financial statistics.