Dradin et Fils

Contactgegevens Dradin et Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dradin et Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dradin et Fils

Regio (region): Huy, 4500 - BELGIUM, België

Adres (address): Chaussee de Waremme 162, België

Telefoon (phone): 085 21 14 78 085 21 14 78

Fax (fax): 085 21 14 78 085 21 14 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dradin et Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dradin et Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dradin et Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dradin et Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dradin et Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dradin et Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dradin et Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dradin et Fils
Products information Dradin et Fils

BTW identificatienummer (tax): BE03111297607
Ondernemingsnummer: 8612976074
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dradin et Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dradin et Fils
(Get full report from official database of BE for Dradin et Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dradin et Fils
Addition kinds of activities for Dradin et Fils

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
28190103. Bromine, elementair | Bromine, elemental
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract

Werken bij Dradin et Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dradin et Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dradin et Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dradin et Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van Dradin et Fils in sociale netwerken
Look for responds of Dradin et Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dradin et Fils. Laat een reactie achter voor Dradin et Fils. Dradin et Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dradin et Fils. Leave a respond for Dradin et Fils. Dradin et Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dradin et Fils op de google maps. Adres en contacten Dradin et Fils
Location of Dradin et Fils on the google maps. Address and contacts of Dradin et Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Dradin et Fils Dradin et Fils: Decalf Bouwonderneming BVBA | ROSSEEL METALEN NV | LA VILLE ETERNELLE SA | Emota/AEVPC | Pyfferoen

Other related companies as Dradin et Fils: Decalf Bouwonderneming BVBA | ROSSEEL METALEN NV | LA VILLE ETERNELLE SA | Emota/AEVPC | Pyfferoen

Dradin et Fils is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Huy, 4500 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Dradin et Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03111297607. Het bedrijf Dradin et Fils bevindt zich op het adres: Chaussee de Waremme 162. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dradin et Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dradin et Fils is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dradin et Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dradin et Fils, openstaande posities, locatie van Dradin et Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dradin et Fils is a company, that was registered 1993 in Huy, 4500 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Dradin et Fils, company assigned to the tax number BE03111297607. The company Dradin et Fils is located at the address: Chaussee de Waremme 162. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dradin et Fils were not found.
The main activity of Dradin et Fils is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dradin et Fils is not available. You also can look at reviews of Dradin et Fils, open positions, location of Dradin et Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dradin et Fils, Huy, 4500 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dradin et Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dradin et Fils, Huy, 4500 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dradin et Fils, employees, financial statistics.