Docteur Plumier - Medicin Veterinaire

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Docteur Plumier - Medicin Veterinaire
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Docteur Plumier - Medicin Veterinaire

Contactgegevens Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: address, phone, fax, email, website, opening hours

Docteur Plumier - Medicin Veterinaire

Regio (region): Fleron, 4620 - BELGIUM, België

Adres (address): Rue Bureau 34, België

Telefoon (phone): 04 358 70 60 04 358 70 60

Fax (fax): +32 (12) 113-69-37 +32 (12) 113-69-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Docteur Plumier - Medicin Veterinaire"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Docteur Plumier - Medicin Veterinaire"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Docteur Plumier - Medicin Veterinaire
Products information Docteur Plumier - Medicin Veterinaire

BTW identificatienummer (tax): BE06659332275
Ondernemingsnummer: 3730102539
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Docteur Plumier - Medicin Veterinaire zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Docteur Plumier - Medicin Veterinaire
(Get full report from official database of BE for Docteur Plumier - Medicin Veterinaire)

Aanvulling soorten activiteiten voor Docteur Plumier - Medicin Veterinaire
Addition kinds of activities for Docteur Plumier - Medicin Veterinaire

24990102. Doekspinnen, hout | Clothespins, wood
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Looking for open vacancies in other companies

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Docteur Plumier - Medicin Veterinaire in sociale netwerken
Look for responds of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire in social networks

Lees alle opmerkingen voor Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Laat een reactie achter voor Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Docteur Plumier - Medicin Veterinaire bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Leave a respond for Docteur Plumier - Medicin Veterinaire. Docteur Plumier - Medicin Veterinaire on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Docteur Plumier - Medicin Veterinaire op de google maps. Adres en contacten Docteur Plumier - Medicin Veterinaire
Location of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire on the google maps. Address and contacts of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire

Andere gerelateerde bedrijven als come Docteur Plumier - Medicin Veterinaire Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: Lauwers A | Acotex | ALGEMENE ONDERNEMINGEN CLAES | CLIMAGLASS NV | ICODA

Other related companies as Docteur Plumier - Medicin Veterinaire: Lauwers A | Acotex | ALGEMENE ONDERNEMINGEN CLAES | CLIMAGLASS NV | ICODA

Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Fleron, 4620 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06659332275. Het bedrijf Docteur Plumier - Medicin Veterinaire bevindt zich op het adres: Rue Bureau 34. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 847,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Docteur Plumier - Medicin Veterinaire zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, openstaande posities, locatie van Docteur Plumier - Medicin Veterinaire op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is a company, that was registered 2015 in Fleron, 4620 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, company assigned to the tax number BE06659332275. The company Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is located at the address: Rue Bureau 34. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 847,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Docteur Plumier - Medicin Veterinaire were not found.
The main activity of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire is not available. You also can look at reviews of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, open positions, location of Docteur Plumier - Medicin Veterinaire on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, Fleron, 4620 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, Fleron, 4620 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Docteur Plumier - Medicin Veterinaire, employees, financial statistics.