Dirk Verdonck

Contactgegevens Dirk Verdonck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Verdonck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Verdonck

Regio (region): Geel 2440 - Belgium, België

Adres (address): Mannestraat 116, België

Telefoon (phone): +32 (19) 675-20-72 +32 (19) 675-20-72

Fax (fax): (ph) +32/014/72.75.99 / (ph) +32/014/72.75.99 /

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Verdonck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Verdonck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Verdonck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Verdonck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Verdonck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Verdonck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Verdonck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Verdonck
Products information Dirk Verdonck

BTW identificatienummer (tax): BE02074188232
Ondernemingsnummer: 7364929199
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dirk Verdonck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Verdonck
(Get full report from official database of BE for Dirk Verdonck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Verdonck
Addition kinds of activities for Dirk Verdonck

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
73730102. System engineering, computer gerelateerd | Systems engineering, computer related
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij Dirk Verdonck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Verdonck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Verdonck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Verdonck. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Dirk Verdonck in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Verdonck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Verdonck. Laat een reactie achter voor Dirk Verdonck. Dirk Verdonck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Verdonck. Leave a respond for Dirk Verdonck. Dirk Verdonck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Verdonck op de google maps. Adres en contacten Dirk Verdonck
Location of Dirk Verdonck on the google maps. Address and contacts of Dirk Verdonck

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Verdonck Dirk Verdonck: All Fire Security | JANUA INFORMATIQUE | Pintiaux Christian | WMT BV BA | jan verbrugghe

Other related companies as Dirk Verdonck: All Fire Security | JANUA INFORMATIQUE | Pintiaux Christian | WMT BV BA | jan verbrugghe

Dirk Verdonck is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Geel 2440 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Verdonck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02074188232. Het bedrijf Dirk Verdonck bevindt zich op het adres: Mannestraat 116. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dirk Verdonck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirk Verdonck is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Verdonck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Verdonck, openstaande posities, locatie van Dirk Verdonck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dirk Verdonck is a company, that was registered 1999 in Geel 2440 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Dirk Verdonck, company assigned to the tax number BE02074188232. The company Dirk Verdonck is located at the address: Mannestraat 116. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dirk Verdonck were not found.
The main activity of Dirk Verdonck is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Verdonck is not available. You also can look at reviews of Dirk Verdonck, open positions, location of Dirk Verdonck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Verdonck, Geel 2440 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Verdonck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Verdonck, Geel 2440 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Verdonck, employees, financial statistics.