Dirk Leunis

Contactgegevens Dirk Leunis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Leunis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Leunis

Regio (region): Leuven, NA 3000 - BE, België

Adres (address): D'Eynattenstraat 6/4, België

Telefoon (phone): 32495224848 32495224848

Fax (fax): +32 (84) 429-75-18 +32 (84) 429-75-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Leunis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Leunis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Leunis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Leunis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Leunis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Leunis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Leunis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Leunis
Products information Dirk Leunis

BTW identificatienummer (tax): BE07102081298
Ondernemingsnummer: 8229003906
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dirk Leunis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Leunis
(Get full report from official database of BE for Dirk Leunis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Leunis
Addition kinds of activities for Dirk Leunis

0724. Katoen ginning | Cotton ginning
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
17310101. Warmtekrachtkoppeling specialisatie | Cogeneration specialization
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle

Werken bij Dirk Leunis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Leunis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Leunis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Leunis. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Dirk Leunis in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Leunis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Leunis. Laat een reactie achter voor Dirk Leunis. Dirk Leunis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Leunis. Leave a respond for Dirk Leunis. Dirk Leunis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Leunis op de google maps. Adres en contacten Dirk Leunis
Location of Dirk Leunis on the google maps. Address and contacts of Dirk Leunis

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Leunis Dirk Leunis: Van Doninck & Co BVBA | Bewel VZW | Umaco NV | Van Cauwenberge NV | TIXIT/S.B.E.I.C. BVBA

Other related companies as Dirk Leunis: Van Doninck & Co BVBA | Bewel VZW | Umaco NV | Van Cauwenberge NV | TIXIT/S.B.E.I.C. BVBA

Dirk Leunis is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Leuven, NA 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Leunis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07102081298. Het bedrijf Dirk Leunis bevindt zich op het adres: D'Eynattenstraat 6/4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dirk Leunis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirk Leunis is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Leunis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Leunis, openstaande posities, locatie van Dirk Leunis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dirk Leunis is a company, that was registered 2015 in Leuven, NA 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is Dirk Leunis, company assigned to the tax number BE07102081298. The company Dirk Leunis is located at the address: D'Eynattenstraat 6/4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dirk Leunis were not found.
The main activity of Dirk Leunis is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Leunis is not available. You also can look at reviews of Dirk Leunis, open positions, location of Dirk Leunis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Leunis, Leuven, NA 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Leunis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Leunis, Leuven, NA 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Leunis, employees, financial statistics.