Dirk Jackers

Contactgegevens Dirk Jackers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Jackers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Jackers

Regio (region): 3770 - Riemst - Belgium, België

Adres (address): Toekomststraat 117, België

Telefoon (phone): +32 12456985 +32 12456985

Fax (fax): +32 (69) 759-98-70 +32 (69) 759-98-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Jackers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Jackers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Jackers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Jackers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Jackers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Jackers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Jackers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Jackers
Products information Dirk Jackers

BTW identificatienummer (tax): BE06995239257
Ondernemingsnummer: 4820770263
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dirk Jackers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Jackers
(Get full report from official database of BE for Dirk Jackers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Jackers
Addition kinds of activities for Dirk Jackers

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
101100. Ijzer ertsen | Iron ores
382600. Analytische instrumenten | Analytical instruments
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
25190205. Reed meubels: opgevuld of vlak | Reed furniture: padded or plain
35770102. Printers, computer | Printers, computer
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
38519900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental

Werken bij Dirk Jackers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Jackers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Jackers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Jackers. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van Dirk Jackers in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Jackers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Jackers. Laat een reactie achter voor Dirk Jackers. Dirk Jackers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Jackers. Leave a respond for Dirk Jackers. Dirk Jackers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Jackers op de google maps. Adres en contacten Dirk Jackers
Location of Dirk Jackers on the google maps. Address and contacts of Dirk Jackers

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Jackers Dirk Jackers: Wal-Mart SA | Allard Kaligraffic NV | Cathelijn NV | HOSKENS G & ZN | Rema nv

Other related companies as Dirk Jackers: Wal-Mart SA | Allard Kaligraffic NV | Cathelijn NV | HOSKENS G & ZN | Rema nv

Dirk Jackers is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio 3770 - Riemst - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Jackers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06995239257. Het bedrijf Dirk Jackers bevindt zich op het adres: Toekomststraat 117. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dirk Jackers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirk Jackers is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Jackers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Jackers, openstaande posities, locatie van Dirk Jackers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dirk Jackers is a company, that was registered 2017 in 3770 - Riemst - Belgium region, Belgium. Full name of company is Dirk Jackers, company assigned to the tax number BE06995239257. The company Dirk Jackers is located at the address: Toekomststraat 117. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dirk Jackers were not found.
The main activity of Dirk Jackers is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Jackers is not available. You also can look at reviews of Dirk Jackers, open positions, location of Dirk Jackers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Jackers, 3770 - Riemst - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Jackers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Jackers, 3770 - Riemst - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Jackers, employees, financial statistics.