Dirk Balduyck

Contactgegevens Dirk Balduyck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Balduyck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Balduyck

Regio (region): Antwerp, 2000 - BELGIUM, België

Adres (address): Coppenolstraat 17, België

Telefoon (phone): 3232341780 3232341780

Fax (fax): +32 (53) 575-95-36 +32 (53) 575-95-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Balduyck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Balduyck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Balduyck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Balduyck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Balduyck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Balduyck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Balduyck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Balduyck
Products information Dirk Balduyck

BTW identificatienummer (tax): BE09676177978
Ondernemingsnummer: 1869018554
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dirk Balduyck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Balduyck
(Get full report from official database of BE for Dirk Balduyck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Balduyck
Addition kinds of activities for Dirk Balduyck

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
32310104. Geëmailleerd glas | Enameled glass
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
45810103. Hangar operatie | Hangar operation
50720402. Staples | Staples
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij Dirk Balduyck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Balduyck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Balduyck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Balduyck. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van Dirk Balduyck in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Balduyck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Balduyck. Laat een reactie achter voor Dirk Balduyck. Dirk Balduyck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Balduyck. Leave a respond for Dirk Balduyck. Dirk Balduyck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Balduyck op de google maps. Adres en contacten Dirk Balduyck
Location of Dirk Balduyck on the google maps. Address and contacts of Dirk Balduyck

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Balduyck Dirk Balduyck: Pousset K | L'Univers du Bureau SPRL | MASTER KITCHENEERING | Beke Hedwig B.V.B.A. | Crown General N.V.

Other related companies as Dirk Balduyck: Pousset K | L'Univers du Bureau SPRL | MASTER KITCHENEERING | Beke Hedwig B.V.B.A. | Crown General N.V.

Dirk Balduyck is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerp, 2000 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Balduyck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09676177978. Het bedrijf Dirk Balduyck bevindt zich op het adres: Coppenolstraat 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dirk Balduyck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirk Balduyck is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Balduyck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Balduyck, openstaande posities, locatie van Dirk Balduyck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dirk Balduyck is a company, that was registered 2011 in Antwerp, 2000 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Dirk Balduyck, company assigned to the tax number BE09676177978. The company Dirk Balduyck is located at the address: Coppenolstraat 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dirk Balduyck were not found.
The main activity of Dirk Balduyck is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Balduyck is not available. You also can look at reviews of Dirk Balduyck, open positions, location of Dirk Balduyck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Balduyck, Antwerp, 2000 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Balduyck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Balduyck, Antwerp, 2000 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Balduyck, employees, financial statistics.