Bedelec BVBA

Contactgegevens Bedelec BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bedelec BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bedelec BVBA

Regio (region): Wielsbeke (Ooigem), België

Adres (address): Kruishoek 24,8710, België

Telefoon (phone): 056 66 51 98 056 66 51 98

Fax (fax): 056 66 57 24 056 66 57 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bedelec BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bedelec BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bedelec BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bedelec BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bedelec BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bedelec BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bedelec BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bedelec BVBA
Products information Bedelec BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04476348876
Ondernemingsnummer: 7967529296
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bedelec BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bedelec BVBA
(Get full report from official database of BE for Bedelec BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bedelec BVBA
Addition kinds of activities for Bedelec BVBA

342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij Bedelec BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bedelec BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bedelec BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bedelec BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van Bedelec BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bedelec BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bedelec BVBA. Laat een reactie achter voor Bedelec BVBA. Bedelec BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bedelec BVBA. Leave a respond for Bedelec BVBA. Bedelec BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bedelec BVBA op de google maps. Adres en contacten Bedelec BVBA
Location of Bedelec BVBA on the google maps. Address and contacts of Bedelec BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bedelec BVBA Bedelec BVBA: De Wilde | Nature et Loisirs | Hommema N.V. | LV Website Creations | Sanchin Events

Other related companies as Bedelec BVBA: De Wilde | Nature et Loisirs | Hommema N.V. | LV Website Creations | Sanchin Events

Bedelec BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wielsbeke (Ooigem), België. De volledige naam van het bedrijf is Bedelec BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476348876. Het bedrijf Bedelec BVBA bevindt zich op het adres: Kruishoek 24,8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bedelec BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bedelec BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bedelec BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bedelec BVBA, openstaande posities, locatie van Bedelec BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bedelec BVBA is a company, that was registered 2001 in Wielsbeke (Ooigem) region, Belgium. Full name of company is Bedelec BVBA, company assigned to the tax number BE04476348876. The company Bedelec BVBA is located at the address: Kruishoek 24,8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bedelec BVBA were not found.
The main activity of Bedelec BVBA is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bedelec BVBA is not available. You also can look at reviews of Bedelec BVBA, open positions, location of Bedelec BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bedelec BVBA, Wielsbeke (Ooigem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bedelec BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bedelec BVBA, Wielsbeke (Ooigem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bedelec BVBA, employees, financial statistics.