Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

Contactgegevens Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

Regio (region): Antwerpen Antwerpen 2000 - BE, België

Adres (address): Ferd. Coosemansstraat 113, België

Telefoon (phone): +32-3-2189221 +32-3-2189221

Fax (fax): +32 (60) 290-25-66 +32 (60) 290-25-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw
Products information Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

BTW identificatienummer (tax): BE02135437011
Ondernemingsnummer: 8277618408
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw
(Get full report from official database of BE for Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw
Addition kinds of activities for Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
16290203. Metrobouw | Subway construction
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
22610302. Flocking van katoenen breedgeweven stoffen | Flocking of cotton broadwoven fabrics
25110301. Wieg: hout | Cradles: wood
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
48999902. Missile tracking via telemetrie en fotografie | Missile tracking by telemetry and photography
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec

Werken bij Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw in sociale netwerken
Look for responds of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Laat een reactie achter voor Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Leave a respond for Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw. Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw op de google maps. Adres en contacten Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw
Location of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw on the google maps. Address and contacts of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: KLIMA BVBA | Lambrechts Willy NV | A.C.T. Rent & Wash NV | Olivier de Wasseige | video races

Other related companies as Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw: KLIMA BVBA | Lambrechts Willy NV | A.C.T. Rent & Wash NV | Olivier de Wasseige | video races

Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen Antwerpen 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02135437011. Het bedrijf Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw bevindt zich op het adres: Ferd. Coosemansstraat 113. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, openstaande posities, locatie van Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is a company, that was registered 2003 in Antwerpen Antwerpen 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, company assigned to the tax number BE02135437011. The company Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is located at the address: Ferd. Coosemansstraat 113. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw were not found.
The main activity of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw is not available. You also can look at reviews of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, open positions, location of Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, Antwerpen Antwerpen 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, Antwerpen Antwerpen 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw, employees, financial statistics.