Digital Media Resources Ltd.

Contactgegevens Digital Media Resources Ltd.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Digital Media Resources Ltd.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Digital Media Resources Ltd.

Regio (region): Brussels 1050 - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue Louise 65 Box 11, België

Telefoon (phone): +32 (0)3 248 5773 +32 (0)3 248 5773

Fax (fax): +32 (0)3 248 5847 +32 (0)3 248 5847

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Digital Media Resources Ltd.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Digital Media Resources Ltd."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Digital Media Resources Ltd."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Digital Media Resources Ltd., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Digital Media Resources Ltd.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Digital Media Resources Ltd., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Digital Media Resources Ltd.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Digital Media Resources Ltd.
Products information Digital Media Resources Ltd.

BTW identificatienummer (tax): BE07001281738
Ondernemingsnummer: 8946685791
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Digital Media Resources Ltd. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Digital Media Resources Ltd.
(Get full report from official database of BE for Digital Media Resources Ltd.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Digital Media Resources Ltd.
Addition kinds of activities for Digital Media Resources Ltd.

326903. China decoreren | China decorating
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance
79110200. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services

Werken bij Digital Media Resources Ltd.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Digital Media Resources Ltd.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Digital Media Resources Ltd.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Digital Media Resources Ltd.. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van Digital Media Resources Ltd. in sociale netwerken
Look for responds of Digital Media Resources Ltd. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Digital Media Resources Ltd.. Laat een reactie achter voor Digital Media Resources Ltd.. Digital Media Resources Ltd. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Digital Media Resources Ltd.. Leave a respond for Digital Media Resources Ltd.. Digital Media Resources Ltd. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Digital Media Resources Ltd. op de google maps. Adres en contacten Digital Media Resources Ltd.
Location of Digital Media Resources Ltd. on the google maps. Address and contacts of Digital Media Resources Ltd.

Andere gerelateerde bedrijven als come Digital Media Resources Ltd. Digital Media Resources Ltd.: DOBBY YAMADA SERRA NV | VANAELST - DE WEVER BVBA | SYMO NV | Chocolaterie Jacali N.V. | Horafrost N.V.

Other related companies as Digital Media Resources Ltd.: DOBBY YAMADA SERRA NV | VANAELST - DE WEVER BVBA | SYMO NV | Chocolaterie Jacali N.V. | Horafrost N.V.

Digital Media Resources Ltd. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussels 1050 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Digital Media Resources Ltd., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001281738. Het bedrijf Digital Media Resources Ltd. bevindt zich op het adres: Avenue Louise 65 Box 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Digital Media Resources Ltd. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Digital Media Resources Ltd. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Digital Media Resources Ltd. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Digital Media Resources Ltd., openstaande posities, locatie van Digital Media Resources Ltd. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Digital Media Resources Ltd. is a company, that was registered 2008 in Brussels 1050 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Digital Media Resources Ltd., company assigned to the tax number BE07001281738. The company Digital Media Resources Ltd. is located at the address: Avenue Louise 65 Box 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Digital Media Resources Ltd. were not found.
The main activity of Digital Media Resources Ltd. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Digital Media Resources Ltd. is not available. You also can look at reviews of Digital Media Resources Ltd., open positions, location of Digital Media Resources Ltd. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Digital Media Resources Ltd., Brussels 1050 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Digital Media Resources Ltd., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Digital Media Resources Ltd., Brussels 1050 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Digital Media Resources Ltd., employees, financial statistics.