DigiWorks bvba

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DigiWorks bvba
Private companiesCoal Mining • DigiWorks bvba

Contactgegevens DigiWorks bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DigiWorks bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

DigiWorks bvba

Regio (region): Puurs . B-2870 - Belgium, België

Adres (address): Provincielaan 65, België

Telefoon (phone): +44 (0) 870 765 1011 +44 (0) 870 765 1011

Fax (fax): +44 (0) 870 765 1012 +44 (0) 870 765 1012

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DigiWorks bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DigiWorks bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DigiWorks bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DigiWorks bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DigiWorks bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DigiWorks bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DigiWorks bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DigiWorks bvba
Products information DigiWorks bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01902801513
Ondernemingsnummer: 2429870605
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DigiWorks bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DigiWorks bvba
(Get full report from official database of BE for DigiWorks bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor DigiWorks bvba
Addition kinds of activities for DigiWorks bvba

382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
39140305. Holderwerk, tin | Hollowware, pewter
50850704. vlechten | Twine
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes

Werken bij DigiWorks bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DigiWorks bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DigiWorks bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DigiWorks bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van DigiWorks bvba in sociale netwerken
Look for responds of DigiWorks bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor DigiWorks bvba. Laat een reactie achter voor DigiWorks bvba. DigiWorks bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DigiWorks bvba. Leave a respond for DigiWorks bvba. DigiWorks bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DigiWorks bvba op de google maps. Adres en contacten DigiWorks bvba
Location of DigiWorks bvba on the google maps. Address and contacts of DigiWorks bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come DigiWorks bvba DigiWorks bvba: Van Gossum BVBA | De Keyser I | CYR DETOURNAY & Fils SPRL | Terberg Matec Belgium BVBA | ALCO - Achiel Leers Company N.V.

Other related companies as DigiWorks bvba: Van Gossum BVBA | De Keyser I | CYR DETOURNAY & Fils SPRL | Terberg Matec Belgium BVBA | ALCO - Achiel Leers Company N.V.

DigiWorks bvba is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Puurs . B-2870 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is DigiWorks bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01902801513. Het bedrijf DigiWorks bvba bevindt zich op het adres: Provincielaan 65. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DigiWorks bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DigiWorks bvba is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DigiWorks bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DigiWorks bvba, openstaande posities, locatie van DigiWorks bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DigiWorks bvba is a company, that was registered 2004 in Puurs . B-2870 - Belgium region, Belgium. Full name of company is DigiWorks bvba, company assigned to the tax number BE01902801513. The company DigiWorks bvba is located at the address: Provincielaan 65. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DigiWorks bvba were not found.
The main activity of DigiWorks bvba is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DigiWorks bvba is not available. You also can look at reviews of DigiWorks bvba, open positions, location of DigiWorks bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DigiWorks bvba, Puurs . B-2870 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DigiWorks bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DigiWorks bvba, Puurs . B-2870 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DigiWorks bvba, employees, financial statistics.