Dielen

Contactgegevens Dielen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dielen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dielen

Regio (region): Antwerp BHet Stad 2000 - BE, België

Adres (address): Coremansstraat 8, België

Telefoon (phone): +32 (59) 419-50-33 +32 (59) 419-50-33

Fax (fax): +32.3.227.26.06 +32.3.227.26.06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dielen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dielen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dielen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dielen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dielen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dielen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dielen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dielen
Products information Dielen

BTW identificatienummer (tax): BE01905273437
Ondernemingsnummer: 7390472412
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dielen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dielen
(Get full report from official database of BE for Dielen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dielen
Addition kinds of activities for Dielen

6163. Lening makelaars | Loan brokers
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
32910305. Staalwol | Steel wool
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
50830204. Maaiers, kracht | Mowers, power
79290105. Drum en bugle corps (boor teams) | Drum and bugle corps (drill teams)
82210102. Universiteit | University

Werken bij Dielen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dielen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dielen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dielen. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van Dielen in sociale netwerken
Look for responds of Dielen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dielen. Laat een reactie achter voor Dielen. Dielen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dielen. Leave a respond for Dielen. Dielen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dielen op de google maps. Adres en contacten Dielen
Location of Dielen on the google maps. Address and contacts of Dielen

Andere gerelateerde bedrijven als come Dielen Dielen: Compagnie Immobilière des Deux Luxembourg | Saint-Gobain Glass/F. Jassogne SA | Hofman | Rubri | MATELCO cvba ALL PRODUCT SCRL

Other related companies as Dielen: Compagnie Immobilière des Deux Luxembourg | Saint-Gobain Glass/F. Jassogne SA | Hofman | Rubri | MATELCO cvba ALL PRODUCT SCRL

Dielen is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerp BHet Stad 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dielen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01905273437. Het bedrijf Dielen bevindt zich op het adres: Coremansstraat 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dielen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dielen is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dielen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dielen, openstaande posities, locatie van Dielen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dielen is a company, that was registered 2000 in Antwerp BHet Stad 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is Dielen, company assigned to the tax number BE01905273437. The company Dielen is located at the address: Coremansstraat 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dielen were not found.
The main activity of Dielen is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dielen is not available. You also can look at reviews of Dielen, open positions, location of Dielen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dielen, Antwerp BHet Stad 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dielen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dielen, Antwerp BHet Stad 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dielen, employees, financial statistics.