ATB ELECTROTECHNIEK

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ATB ELECTROTECHNIEK
Private companiesTransportation Services • ATB ELECTROTECHNIEK

Contactgegevens ATB ELECTROTECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATB ELECTROTECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATB ELECTROTECHNIEK

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): Mulk 155,3930, België

Telefoon (phone): 011 61 25 38 011 61 25 38

Fax (fax): 011 61 25 39 011 61 25 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATB ELECTROTECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATB ELECTROTECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATB ELECTROTECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATB ELECTROTECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATB ELECTROTECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATB ELECTROTECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATB ELECTROTECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATB ELECTROTECHNIEK
Products information ATB ELECTROTECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE02761108398
Ondernemingsnummer: 1861053466
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ATB ELECTROTECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATB ELECTROTECHNIEK
(Get full report from official database of BE for ATB ELECTROTECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATB ELECTROTECHNIEK
Addition kinds of activities for ATB ELECTROTECHNIEK

335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
518199. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
07220302. Katoen, machine oogstdiensten | Cotton, machine harvesting services
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle

Werken bij ATB ELECTROTECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATB ELECTROTECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATB ELECTROTECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATB ELECTROTECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van ATB ELECTROTECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of ATB ELECTROTECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATB ELECTROTECHNIEK. Laat een reactie achter voor ATB ELECTROTECHNIEK. ATB ELECTROTECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATB ELECTROTECHNIEK. Leave a respond for ATB ELECTROTECHNIEK. ATB ELECTROTECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATB ELECTROTECHNIEK op de google maps. Adres en contacten ATB ELECTROTECHNIEK
Location of ATB ELECTROTECHNIEK on the google maps. Address and contacts of ATB ELECTROTECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ATB ELECTROTECHNIEK ATB ELECTROTECHNIEK: Autorijscholen Secura BVBA | WFCC | C Devos | CV Kamodata | James Depoorter

Other related companies as ATB ELECTROTECHNIEK: Autorijscholen Secura BVBA | WFCC | C Devos | CV Kamodata | James Depoorter

ATB ELECTROTECHNIEK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is ATB ELECTROTECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02761108398. Het bedrijf ATB ELECTROTECHNIEK bevindt zich op het adres: Mulk 155,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 462,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ATB ELECTROTECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATB ELECTROTECHNIEK is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATB ELECTROTECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATB ELECTROTECHNIEK, openstaande posities, locatie van ATB ELECTROTECHNIEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATB ELECTROTECHNIEK is a company, that was registered 2013 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is ATB ELECTROTECHNIEK, company assigned to the tax number BE02761108398. The company ATB ELECTROTECHNIEK is located at the address: Mulk 155,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 462,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ATB ELECTROTECHNIEK were not found.
The main activity of ATB ELECTROTECHNIEK is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATB ELECTROTECHNIEK is not available. You also can look at reviews of ATB ELECTROTECHNIEK, open positions, location of ATB ELECTROTECHNIEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATB ELECTROTECHNIEK, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATB ELECTROTECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATB ELECTROTECHNIEK, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATB ELECTROTECHNIEK, employees, financial statistics.