Diacosmo Belgium

Contactgegevens Diacosmo Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diacosmo Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diacosmo Belgium

Regio (region): Hechtel 3940 - BE, België

Adres (address): Hasseltsebaan 147, België

Telefoon (phone): +32.11.735151 +32.11.735151

Fax (fax): +32.11.735157 +32.11.735157

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diacosmo Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diacosmo Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diacosmo Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diacosmo Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diacosmo Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diacosmo Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diacosmo Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diacosmo Belgium
Products information Diacosmo Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE04036346435
Ondernemingsnummer: 6980407714
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Diacosmo Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diacosmo Belgium
(Get full report from official database of BE for Diacosmo Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diacosmo Belgium
Addition kinds of activities for Diacosmo Belgium

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk

Werken bij Diacosmo Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diacosmo Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diacosmo Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diacosmo Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Diacosmo Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Diacosmo Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diacosmo Belgium. Laat een reactie achter voor Diacosmo Belgium. Diacosmo Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diacosmo Belgium. Leave a respond for Diacosmo Belgium. Diacosmo Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diacosmo Belgium op de google maps. Adres en contacten Diacosmo Belgium
Location of Diacosmo Belgium on the google maps. Address and contacts of Diacosmo Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Diacosmo Belgium Diacosmo Belgium: Nelma Drukkerij bvba | Nollens NV | Ateliers Roland Baise S.P.R.L. | Contimine S.A. | Md-Co n.v

Other related companies as Diacosmo Belgium: Nelma Drukkerij bvba | Nollens NV | Ateliers Roland Baise S.P.R.L. | Contimine S.A. | Md-Co n.v

Diacosmo Belgium is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hechtel 3940 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Diacosmo Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04036346435. Het bedrijf Diacosmo Belgium bevindt zich op het adres: Hasseltsebaan 147. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Diacosmo Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diacosmo Belgium is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diacosmo Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diacosmo Belgium, openstaande posities, locatie van Diacosmo Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diacosmo Belgium is a company, that was registered 1996 in Hechtel 3940 - BE region, Belgium. Full name of company is Diacosmo Belgium, company assigned to the tax number BE04036346435. The company Diacosmo Belgium is located at the address: Hasseltsebaan 147. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Diacosmo Belgium were not found.
The main activity of Diacosmo Belgium is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Diacosmo Belgium is not available. You also can look at reviews of Diacosmo Belgium, open positions, location of Diacosmo Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diacosmo Belgium, Hechtel 3940 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diacosmo Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diacosmo Belgium, Hechtel 3940 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diacosmo Belgium, employees, financial statistics.