Dezutter, Jan

Contactgegevens Dezutter, Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dezutter, Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dezutter, Jan

Regio (region): Wieze 9280 - BE, België

Adres (address): Streekbaan 3, België

Telefoon (phone): +32.476467800 +32.476467800

Fax (fax): +32 (82) 520-47-96 +32 (82) 520-47-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dezutter, Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dezutter, Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dezutter, Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dezutter, Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dezutter, Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dezutter, Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dezutter, Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dezutter, Jan
Products information Dezutter, Jan

BTW identificatienummer (tax): BE09530334472
Ondernemingsnummer: 6193511962
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dezutter, Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dezutter, Jan
(Get full report from official database of BE for Dezutter, Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dezutter, Jan
Addition kinds of activities for Dezutter, Jan

20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
39490200. Visserijapparatuur | Fishing equipment
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij Dezutter, Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dezutter, Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dezutter, Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dezutter, Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Dezutter, Jan in sociale netwerken
Look for responds of Dezutter, Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dezutter, Jan. Laat een reactie achter voor Dezutter, Jan. Dezutter, Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dezutter, Jan. Leave a respond for Dezutter, Jan. Dezutter, Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dezutter, Jan op de google maps. Adres en contacten Dezutter, Jan
Location of Dezutter, Jan on the google maps. Address and contacts of Dezutter, Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Dezutter, Jan Dezutter, Jan: Van Dyck | Perneel | PORTAEL BVBA | Orpsy B.V.B.A. | VDK S.P.R.L.

Other related companies as Dezutter, Jan: Van Dyck | Perneel | PORTAEL BVBA | Orpsy B.V.B.A. | VDK S.P.R.L.

Dezutter, Jan is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Wieze 9280 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dezutter, Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09530334472. Het bedrijf Dezutter, Jan bevindt zich op het adres: Streekbaan 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dezutter, Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dezutter, Jan is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dezutter, Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dezutter, Jan, openstaande posities, locatie van Dezutter, Jan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dezutter, Jan is a company, that was registered 2008 in Wieze 9280 - BE region, Belgium. Full name of company is Dezutter, Jan, company assigned to the tax number BE09530334472. The company Dezutter, Jan is located at the address: Streekbaan 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dezutter, Jan were not found.
The main activity of Dezutter, Jan is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dezutter, Jan is not available. You also can look at reviews of Dezutter, Jan, open positions, location of Dezutter, Jan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dezutter, Jan, Wieze 9280 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dezutter, Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dezutter, Jan, Wieze 9280 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dezutter, Jan, employees, financial statistics.