Depoortere Lieven

Contactgegevens Depoortere Lieven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depoortere Lieven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depoortere Lieven

Regio (region): Waregem, 8790 - BE, België

Adres (address): Torenlaan 40, België

Telefoon (phone): 0476667802 0476667802

Fax (fax): +32 (53) 758-58-50 +32 (53) 758-58-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depoortere Lieven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depoortere Lieven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depoortere Lieven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depoortere Lieven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depoortere Lieven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depoortere Lieven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depoortere Lieven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depoortere Lieven
Products information Depoortere Lieven

BTW identificatienummer (tax): BE02936065673
Ondernemingsnummer: 5961425781
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Depoortere Lieven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depoortere Lieven
(Get full report from official database of BE for Depoortere Lieven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depoortere Lieven
Addition kinds of activities for Depoortere Lieven

17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
35920101. Ventielen, vliegtuigen | Valves, aircraft
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic

Werken bij Depoortere Lieven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depoortere Lieven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depoortere Lieven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depoortere Lieven. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van Depoortere Lieven in sociale netwerken
Look for responds of Depoortere Lieven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depoortere Lieven. Laat een reactie achter voor Depoortere Lieven. Depoortere Lieven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depoortere Lieven. Leave a respond for Depoortere Lieven. Depoortere Lieven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depoortere Lieven op de google maps. Adres en contacten Depoortere Lieven
Location of Depoortere Lieven on the google maps. Address and contacts of Depoortere Lieven

Andere gerelateerde bedrijven als come Depoortere Lieven Depoortere Lieven: Autocenter A 12 NV | Boudewijn Leenders Keukenarchitectuur BVBA | STOKVIS | E.R.P. | Mortier N.V.

Other related companies as Depoortere Lieven: Autocenter A 12 NV | Boudewijn Leenders Keukenarchitectuur BVBA | STOKVIS | E.R.P. | Mortier N.V.

Depoortere Lieven is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Waregem, 8790 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Depoortere Lieven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02936065673. Het bedrijf Depoortere Lieven bevindt zich op het adres: Torenlaan 40. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Depoortere Lieven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depoortere Lieven is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depoortere Lieven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depoortere Lieven, openstaande posities, locatie van Depoortere Lieven op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Depoortere Lieven is a company, that was registered 2003 in Waregem, 8790 - BE region, Belgium. Full name of company is Depoortere Lieven, company assigned to the tax number BE02936065673. The company Depoortere Lieven is located at the address: Torenlaan 40. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Depoortere Lieven were not found.
The main activity of Depoortere Lieven is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Depoortere Lieven is not available. You also can look at reviews of Depoortere Lieven, open positions, location of Depoortere Lieven on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depoortere Lieven, Waregem, 8790 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depoortere Lieven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depoortere Lieven, Waregem, 8790 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depoortere Lieven, employees, financial statistics.