A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Contactgegevens A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 70,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 93 62; 051 20 20 52 051 22 93 62; 051 20 20 52

Fax (fax): 051 24 50 23; 051 24 73 00 051 24 50 23; 051 24 73 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Products information A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08109802246
Ondernemingsnummer: 2501007080
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
(Get full report from official database of BE for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Addition kinds of activities for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
37430104. Verwarmingstoestellen, voor spoorwegen | Heating units, for railroad cars
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

Zoek naar antwoorden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Laat een reactie achter voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Leave a respond for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de google maps. Adres en contacten A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the google maps. Address and contacts of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: Ory Therapie Centrum | Trisoft NV | Duveco NV | Tr'Ax SA | D.G.N. BVBA

Other related companies as A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: Ory Therapie Centrum | Trisoft NV | Duveco NV | Tr'Ax SA | D.G.N. BVBA

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08109802246. Het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 70,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, openstaande posities, locatie van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is a company, that was registered 1987 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, company assigned to the tax number BE08109802246. The company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is located at the address: Industrieweg 70,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA were not found.
The main activity of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is not available. You also can look at reviews of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, open positions, location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, employees, financial statistics.